Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power Loozaki
TMT4231a Tactiek 541HD
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
27 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
72.4 gemiddelde waardering 53.5
briljant Schieten goed
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Koczy probeert naar een medespeler te passen. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski geeft de bal voor. Jeans kopt de bal weg. Zelkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tishurova is nu in balbezit. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 1:0

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciubotariu zal de hoekschop nemen. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Fasolka de bal onder controle te krijgen. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tishurova rent richting de bal. Tishurova passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 2:0

16e minuut.
Niedbalski geeft een lange en hoge pass. Koszałkowski kopt de bal weg. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 3:0

16e minuut.
Zelkowski speelt de bal door. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski passt de bal zonder na te denken. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Koczy passt de bal zonder na te denken. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski passt de bal zonder na te denken. Skrzekowski is nu in balbezit. Skrzekowski draait met de bal, schiet en ... Unidos bokst de bal weg.

28e minuut.
Koczy geeft een hoge lob. Harrison geeft de bal voor. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 4:0

29e minuut.
Preś passt de bal in één keer door. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương rent richting de bal. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bernard geeft een lange en hoge pass. Tishurova is nu in balbezit. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 5:0

34e minuut.
Guligauskas passt de bal in één keer door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft de bal voor. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 6:0

44e minuut.
Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 44%, Loozaki 56%.
White power - Loozaki 7:0

47e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła geeft een hoge lob. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 8:0

49e minuut.
Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä speelt de bal door. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 9:0

52e minuut.
Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kerkelä heeft problemen om de bal te vangen. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Tishurova rent richting de bal. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 10:0

61e minuut.
Kerkelä kan de bal niet met de borst controleren. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 11:0

68e minuut.
Koszałkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 12:0

71e minuut.
Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Broniarek is nu in balbezit. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 13:0

74e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Echaust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Trung Phương is nu in balbezit. Tishurova rent richting de bal. Trung Phương rent richting de bal. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 14:0

81e minuut.
Klungelig pakt Koszałkowski de bal. Koszałkowski passt de bal in één keer door. Ciubotariu speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Echaust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski geeft een lange en hoge pass. Tishurova kopt de bal weg. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Echaust bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Loozaki 15:0

90e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu speelt de bal door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 43%, Loozaki 57%.
White power - Loozaki 15:0