Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV Żołnierze Wyklęci
433 Tactiek AK new mir
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Siladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talabér rent richting de bal. Talabér passt de bal met de wreef. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Pfund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Talabér springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 0:1

15e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal met de wreef. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Rémond krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 1:1

35e minuut.
Dragoş passt de bal zonder na te denken. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisicyn. Lisicyn krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Csorba onderschept slim de pass. Csorba geeft een lange en hoge pass. Talabér probeert de bal aan de voet te houden. Gościewicz geeft de bal voor. Rémond springt en kopt de bal. Grămadă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Csorba passt de bal zonder na te denken. Viljić speelt de bal door. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 1:2

41e minuut.
Talabér krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Morvai met een harde bal richting middenveld. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 48%, Żołnierze Wyklęci 52%.
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 1:3

49e minuut.
Tsigitsa passt de bal in één keer door. Coşerea speelt de bal door. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér draait met de bal, schiet en ... Morvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Viljić kopt de bal weg. Talabér rent richting de bal. Magiera rent richting de bal. Talabér is nu in balbezit. Talabér schiet op doel. Morvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coşerea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stănciulescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Dragoş met een snelle inworp. Coteanu rent richting de bal. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Rémond maakt een snoekduik en kopt de bal. Grămadă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zarantonello passt de bal zonder na te denken. Badžo is nu in balbezit. Badžo passt de bal zonder na te denken. Rémond rent richting de bal. Rémond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 2:3

78e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal met de wreef. Rémond is nu in balbezit. Rémond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 3:3

85e minuut.
Corinthiano verovert de bal door een tackle van achteren. Badžo verovert de bal door een tackle van achteren. Badžo probeert naar een medespeler te passen. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond draait met de bal, schiet en ... Grămadă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 52%, Żołnierze Wyklęci 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LokomotivTSV - Żołnierze Wyklęci 3:3