Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Naturals Chłopcy do Bicia
532 G mirror mid Tactiek the special one
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
77.9 gemiddelde waardering 71
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Crişan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turone met een snelle inworp. Hooteghem geeft een hoge lob. Noszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Planck met een sublieme pass. Barone is nu in balbezit. Barone geeft een lange en hoge pass. Sinicki krijgt zijn hoofd ertegen. Pyk verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csató geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sinicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Chłopcy do Bicia 0:1

11e minuut.
Turone is nu in balbezit. Turone passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Boruc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Naturals - Chłopcy do Bicia 1:1

12e minuut.
Vandenbossche geeft de bal voor. Turone probeert de bal met de borst te controleren. Turone probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Boruc bokst de bal weg. Miastkowski is nu in balbezit. Galin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hooteghem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miastkowski springt en kopt de bal. Boruc bokst de bal weg.

20e minuut.
Vandenbossche rent richting de bal. Vandenbossche geeft de bal voor. Miastkowski kopt de bal weg. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel. Boruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Planck met een sublieme pass. Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal zonder na te denken. Şıxlı heeft problemen om de bal te vangen. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Turone probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel. Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Turone kopt de bal weg. Liigmets rent richting de bal. Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Turone met een snelle inworp. Hooteghem speelt de bal door. Turone geeft een lange en hoge pass. Miastkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 56%, Chłopcy do Bicia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Naturals - Chłopcy do Bicia 1:1

54e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov geeft de bal voor. Turone rent richting de bal. Turone geeft een hoge lob. Miastkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Boruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin geeft een lange en hoge pass. Pyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı onderschept slim de pass. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. Dantas Bispo bokst de bal weg.

60e minuut.
Turone passt de bal met de wreef. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yarmash krijgt een gele kaart. Noszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Miastkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Boruc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Chłopcy do Bicia 2:1

64e minuut.
Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck rent richting de bal. Planck passt de bal zonder na te denken. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vandenbossche onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csató met een snelle inworp. Planck geeft een lange en hoge pass. Şıxlı springt en kopt de bal. Dantas Bispo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vandenbossche passt de bal zonder na te denken. Hooteghem is nu in balbezit. Hooteghem passt de bal zonder na te denken. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Boruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 54%, Chłopcy do Bicia 46%.
The Naturals - Chłopcy do Bicia 2:1