Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loozaki Dzialki Lesne
541HD Tactiek kri2
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
56.3 gemiddelde waardering 73.6
good Schieten incredible
very good Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Szabat controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fasolka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kubas geeft een hoge lob. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:1

4e minuut.
Żyluk rent richting de bal. Met opzet legt Zelkowski zijn tegenspeler op de grond. Żyluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mierzwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Piesio passt de bal in één keer door. Preś rent richting de bal. Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa schiet op doel. Cusano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre met een sublieme pass. Broniarek onderschept slim de pass. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Cusano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:2

19e minuut.
Kubas geeft een lange en hoge pass. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:3

22e minuut.
Szabat kan de bal niet met de borst controleren. Szabat geeft een lange en hoge pass. Mirea kopt de bal weg. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat controleert de bal met de borst. Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:4

24e minuut.
Wilczek kopt de bal weg. Bəşiroğlu speelt de bal door. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mirea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Preś de bal onder controle te krijgen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:5

39e minuut.
Mierzwa geeft de bal voor. Szabat kopt de bal weg. Fasolka heeft problemen om de bal te vangen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat onderschept slim de pass. Szabat schiet op doel. Cusano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:6

45e minuut.
Daar is Preś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Cusano bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 73%, Dzialki Lesne 27%.
Loozaki - Dzialki Lesne 0:6

50e minuut.
Szabat rent richting de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:7

55e minuut.
Martín Alexandre geeft een hoge lob. Szabat rent richting de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Cusano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Żyluk passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre geeft de bal voor. Brygoła rent richting de bal. Szabat onderschept slim de pass. Szabat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Preś kopt de bal weg. Klungelig pakt Mierzwa de bal. Mierzwa geeft een lange en hoge pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Fasolka geeft de bal voor. Daar is Mierzwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzwa geeft een hoge lob. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cusano speelt de bal door. Mierzwa kopt de bal weg. Broniarek heeft problemen om de bal te vangen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:8

66e minuut.
Preś is nu in balbezit. Preś passt de bal in één keer door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:9

69e minuut.
Fernández Nieto probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft de bal voor. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mierzwa geeft de bal voor. Mirea rent richting de bal. Mirea passt de bal met de wreef. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:10

78e minuut.
Preś geeft een hoge lob. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Żyluk is nu in balbezit. Żyluk geeft een hoge lob. Szabat is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Żyluk kopt de bal weg. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat rent richting de bal. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dalmatin geeft de bal voor. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Doeltrap. Cusano met een harde bal richting middenveld. Żyluk kopt de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preś met een sublieme pass. Piesio probeert naar een medespeler te passen. Żyluk geeft een hoge lob. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mirea krijgt zijn hoofd ertegen. Cusano met een sublieme pass. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel. Cusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:11

88e minuut.
Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre passt de bal met de wreef. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:12

90e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Piesio rent richting de bal. Szabat onderschept slim de pass. Szabat schiet op doel. Cusano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Dzialki Lesne 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 80%, Dzialki Lesne 20%.
Loozaki - Dzialki Lesne 0:13