Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind White power
bezpieczna_2 Tactiek TMT4231a
50% Balbezit 50%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 64.7
good Schieten brilliant
good Passen incredible
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Kerkelä speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova passt de bal in één keer door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:1

3e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova rent richting de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương geeft een lange en hoge pass. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương speelt de bal door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:2

6e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tishurova speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kerkelä met een sublieme pass. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:3

10e minuut.
Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz bokst de bal weg. Tishurova geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biecke rent richting de bal. Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương schiet op doel. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Koszałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:4

17e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova geeft een hoge lob. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:5

18e minuut.
Bogieł speelt de bal door. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tishurova geeft een hoge lob. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:6

22e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:7

26e minuut.
Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Amicarelli kopt de bal weg. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tishurova heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:8

29e minuut.
Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:9

30e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:10

31e minuut.
Tishurova met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:11

33e minuut.
Klungelig pakt Krzymiński de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koszałkowski zal de hoekschop nemen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz bokst de bal weg. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:12

36e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu speelt de bal door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương schiet op doel. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:13

39e minuut.
Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koszałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:14

41e minuut.
Bogieł speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:15

43e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Koszałkowski geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:16

44e minuut.
Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:17

45e minuut.
Bogieł speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Tishurova onderschept slim de pass. Tishurova schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 94%, White power 6%.
Where is My Mind - White power 0:18

46e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Krzymiński geeft een lange en hoge pass. Jeans kopt de bal weg. Koszałkowski geeft een lange en hoge pass. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:19

50e minuut.
Kerkelä met de inworp. Koszałkowski met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kerkelä kopt de bal weg. Koszałkowski met een sublieme pass. Tishurova heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:20

53e minuut.
Kerkelä speelt de bal door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:21

54e minuut.
Kerkelä met een snelle inworp. Koszałkowski speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:22

56e minuut.
Jeans controleert de bal met de borst. Jeans geeft de bal voor. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jędykiwiecz met een sublieme pass. Kerkelä kopt de bal weg. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova onderschept slim de pass. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:23

63e minuut.
Męczywór is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Phương springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:24

66e minuut.
Tishurova is nu in balbezit. Tishurova passt de bal zonder na te denken. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:25

67e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz met een harde bal richting middenveld. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương passt de bal zonder na te denken. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:26

70e minuut.
Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:27

72e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Tishurova heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:28

73e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương met een sublieme pass. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tishurova rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:29

75e minuut.
Biecke met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszałkowski neemt de hoekschop. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:30

76e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Tishurova de bal. Tishurova passt de bal in één keer door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:31

80e minuut.
Trung Phương probeert de bal aan de voet te houden. Guligauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guligauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tishurova de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:32

82e minuut.
Guligauskas met de inworp. Ciubotariu speelt de bal door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:33

83e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương passt de bal in één keer door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:34

85e minuut.
Kerkelä speelt de bal door. Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz met een harde bal richting middenveld. Kerkelä kopt de bal weg. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu met een sublieme pass. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:35

89e minuut.
Męczywór bereikt de bal nog maar net als eerste. Męczywór geeft een hoge lob. Kerkelä speelt de bal door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Phương geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - White power 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 95%, White power 5%.
Where is My Mind - White power 0:36