Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 50197
Anioły Zemsty LEGIA Góra Kalwaria
MID+WING Tactiek move2-2WAH
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
76.5 gemiddelde waardering 69.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
magical Verdedigen incredible


3e minuut.
Falin geeft de bal voor. Klungelig pakt Tmavý de bal. Rizzi is nu in balbezit. Rizzi haalt uit met een fantastische trap. Affenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brudzisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Affenmann speelt de bal door. Dróżdż kopt de bal weg. Leggeri met een sublieme pass. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi draait met de bal, schiet en ... Affenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar geeft de bal voor. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeskens onderschept slim de pass. Neeskens geeft de bal voor. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Rycak de bal. Rycak geeft een hoge lob. Lincar kopt de bal weg. Mureşanu is nu in balbezit. Semik onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

40e minuut.
Tmavý speelt de bal door. Albacete rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albacete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Semik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletto is nu in balbezit. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Affenmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 51%, LEGIA Góra Kalwaria 49%.
Anioły Zemsty - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

46e minuut.
Stavridis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Falin onderschept slim de pass. Neeskens verovert de bal door een tackle van achteren. Neeskens geeft een lange en hoge pass. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Rizzi rent richting de bal. Rizzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Amin geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Daar is Colletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Semik passt de bal zonder na te denken. Stavridis rent richting de bal. Mureşanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stavridis raakt geblesseerd tijdens het duel. Semik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - LEGIA Góra Kalwaria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 53%, LEGIA Góra Kalwaria 47%.
Anioły Zemsty - LEGIA Góra Kalwaria 0:2