Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Estadio WP
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48002
Chłopcy do Bicia FC LokomotivTSV
the special one Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 72.7
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Sinicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Orellana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Liigmets heeft problemen om de bal te vangen. Rémond rent richting de bal. Rémond haalt uit met een fantastische trap. Boruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Galin rent richting de bal. Rodrigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodrigo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Galin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Planck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csató met een sublieme pass. Planck geeft een lange en hoge pass. Şıxlı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano passt de bal zonder na te denken. Rémond is nu in balbezit. Rémond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:1

12e minuut.
Barone passt de bal in één keer door. Sinicki rent richting de bal. Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Badžo geeft de bal voor. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal met de wreef. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquedano met een snelle inworp. Rodrigo met een sublieme pass. Baquedano geeft de bal voor. Rémond krijgt zijn hoofd ertegen. Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Planck probeert naar een medespeler te passen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató probeert naar een medespeler te passen. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano passt de bal zonder na te denken. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond draait met de bal, schiet en ... Boruc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:2

44e minuut.
Sinicki met een sublieme pass. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı passt de bal in één keer door. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 45%, FC LokomotivTSV 55%.
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:2

50e minuut.
Daar is Dragoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond schiet op doel. Boruc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:3

52e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal zonder na te denken. Csató is nu in balbezit. Csató geeft een lange en hoge pass. Şıxlı krijgt zijn hoofd ertegen. Morvai bokst de bal weg.

58e minuut.
Barone kopt de bal weg. Klungelig pakt Balázsy de bal. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orellana heeft problemen om de bal te vangen. Balázsy rent richting de bal. Şıxlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şıxlı schiet op doel. Morvai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gościewicz kopt de bal weg. Badžo heeft problemen om de bal te vangen. Barone rent richting de bal. Barone passt de bal zonder na te denken. Şıxlı is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csató geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şıxlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Morvai bokst de bal weg. Gościewicz speelt de bal door. Dragoş speelt de bal door. Baquedano rent richting de bal. Rémond rent richting de bal. Rémond haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:4

88e minuut.
Dragoş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ţicleanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csató kopt de bal weg. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 46%, FC LokomotivTSV 54%.
Chłopcy do Bicia - FC LokomotivTSV 0:4