Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierze Wyklęci The Naturals
AK new mir Tactiek 532 G mirror mid
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
58.5 gemiddelde waardering 76.4
very good Schieten outstanding
very good Passen incredible
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Pyk geeft een lange en hoge pass. Tsigitsa heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanov onderschept slim de pass. Bədirxanov geeft een hoge lob. Miastkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bedryj met de inworp. Glon is nu in balbezit. Glon met een sublieme pass. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Grămadă bokst de bal weg.

26e minuut.
Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone passt de bal met de wreef. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Grămadă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - The Naturals 0:1

29e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski is nu in balbezit. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Grămadă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Turone rent richting de bal. Corinthiano rent richting de bal. Turone verovert de bal door een tackle van achteren. Turone geeft een lange en hoge pass. Miastkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Glon probeert naar een medespeler te passen. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone passt de bal zonder na te denken. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 57%, The Naturals 43%.
Żołnierze Wyklęci - The Naturals 0:1

54e minuut.
Poničan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pyk is nu in balbezit. Met opzet legt Talabér zijn tegenspeler op de grond. Talabér krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Jefferson kopt de bal weg. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov speelt de bal door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Grămadă bokst de bal weg.

61e minuut.
Magiera is nu in balbezit. Magiera speelt de bal door. Klungelig pakt Viljić de bal. Viljić geeft de bal voor. Talabér krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Dantas Bispo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Buitenspel voor Miastkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Hooteghem komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tsigitsa met een snelle inworp. Reccagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Reccagni geeft een hoge lob. Viljić is nu in balbezit. Viljić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 45%, The Naturals 55%.
Żołnierze Wyklęci - The Naturals 0:1