Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27912
Anioły Zemsty Where is My Mind
MID+WING Tactiek bezpieczna_2
51% Balbezit 49%
7% Spel op eigen helft 93%
67 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 37.3
brilliant Schieten adequate
formidable Passen good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Amin probeert naar een medespeler te passen. Abo Treka met een sublieme pass. Obreshkov is nu in balbezit. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Jędykiwiecz bokst de bal weg.

2e minuut.
Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka met een sublieme pass. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz met een harde bal richting middenveld. Hue kopt de bal weg. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz trapt de bal weg. Dachille kopt de bal weg. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Hinz rent richting de bal. Obreshkov rent richting de bal. Hinz rent richting de bal. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 1:0

13e minuut.
Abo Treka probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue passt de bal met de wreef. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 2:0

15e minuut.
Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue probeert naar een medespeler te passen. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hue met een sublieme pass. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hue met een sublieme pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 3:0

18e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 4:0

20e minuut.
Abo Treka verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Treka speelt de bal door. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Hinz rent richting de bal. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 5:0

24e minuut.
Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 6:0

26e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 7:0

27e minuut.
Hoàng Hiếu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hue rent richting de bal. Hue passt de bal zonder na te denken. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 8:0

29e minuut.
Amin passt de bal zonder na te denken. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 9:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orvik komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sarnat met een sublieme pass. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Hue kopt de bal weg. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov geeft de bal voor. Hinz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 10:0

34e minuut.
Kydonis is nu in balbezit. Abo Treka verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Treka geeft een hoge lob. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 11:0

37e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 12:0

40e minuut.
Hue probeert de bal met de borst te controleren. Hue met een sublieme pass. Abo Treka met een sublieme pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Orvik kopt de bal weg. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz speelt de bal door. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obreshkov rent richting de bal. Jędykiwiecz speelt de bal door. Hue kopt de bal weg. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obreshkov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Hiếu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obreshkov kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hinz rent richting de bal. Hinz speelt de bal door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 13:0

44e minuut.
Bogieł speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke passt de bal met de wreef. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 10%, Where is My Mind 90%.
Anioły Zemsty - Where is My Mind 13:0

47e minuut.
Hue kopt de bal weg. Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Abo Treka met een sublieme pass. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 14:0

49e minuut.
Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 15:0

50e minuut.
Bellos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hinz onderschept slim de pass. Hinz speelt de bal door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 16:0

52e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov speelt de bal door. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Abo Treka heeft problemen om de bal te vangen. Abo Treka speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Hue kopt de bal weg. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 17:0

57e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 18:0

58e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz schiet op doel. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 19:0

60e minuut.
Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hue met een sublieme pass. Daar is Abo Treka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abo Treka met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 20:0

64e minuut.
Bogieł controleert de bal met de borst. Hue speelt de bal door. Daar is Abo Treka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abo Treka probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 21:0

67e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 22:0

69e minuut.
Falin is nu in balbezit. Falin passt de bal in één keer door. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 23:0

71e minuut.
Hue is nu in balbezit. Hue passt de bal in één keer door. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 24:0

72e minuut.
Goldberg komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Orvik probeert naar een medespeler te passen. Bellos probeert de bal aan de voet te houden. Abo Treka speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Amin kopt de bal weg. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 25:0

78e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 26:0

79e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke passt de bal zonder na te denken. Abo Treka met een sublieme pass. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abo Treka geeft een hoge lob. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 27:0

81e minuut.
Hinz met een sublieme pass. Hue is nu in balbezit. Hue geeft de bal voor. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 28:0

81e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 29:0

83e minuut.
Osenkowski geeft een hoge lob. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz bokst de bal weg.

85e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg rent richting de bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 30:0

86e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz onderschept slim de pass. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goldberg rent richting de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 31:0

88e minuut.
Bellos passt de bal met de wreef. Abo Treka rent richting de bal. Abo Treka passt de bal met de wreef. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Hiếu zal de hoekschop nemen. Goldberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hoàng Hiếu speelt de bal door. Klungelig pakt Goldberg de bal. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Where is My Mind 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 4%, Where is My Mind 96%.
Anioły Zemsty - Where is My Mind 32:0