Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35884
Skorpion Gdańsk Loozaki
Scorpio Tactiek 541HD
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Forgač is nu in balbezit. Forgač passt de bal in één keer door. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Cusano bokst de bal weg.

19e minuut.
McGlashan met een sublieme pass. Toroyan geeft de bal voor. Broniarek rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Forgač rent richting de bal. Preś onderschept slim de pass. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Berbari neemt vlug de vrije trap. Forgač is nu in balbezit. Met opzet legt Fasolka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fasolka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Koczy met een sublieme pass. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forgač de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Forycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kożukar is nu in balbezit. Forgač is nu in balbezit. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Loozaki 1:0

45e minuut.
Broniarek geeft een lange en hoge pass. Slagle probeert naar een medespeler te passen. Toroyan probeert naar een medespeler te passen. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 39%, Loozaki 61%.
Skorpion Gdańsk - Loozaki 1:0

50e minuut.
Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki passt de bal zonder na te denken. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Kożukar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zelkowski speelt de bal door. Berbari verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski schiet op doel. Haspolatkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - Loozaki 1:1

80e minuut.
Forycki verovert de bal door een tackle van achteren. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Cusano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Loozaki 2:1

90e minuut.
Marozsán onderschept slim de pass. Marozsán geeft de bal voor. Broniarek heeft problemen om de bal te vangen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 42%, Loozaki 58%.
Skorpion Gdańsk - Loozaki 2:1