Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierze Wyklęci Where is My Mind
AK new mir 4-3-3 Tactiek bezpieczna_3
50% Balbezit 50%
2% Spel op eigen helft 98%
88 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 34.4
incredible Schieten adequate
excellent Passen solid
good Verdedigen poor


1e minuut.
Viljić rent richting de bal. Viljić met een sublieme pass. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 1:0

3e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Poničan kopt de bal weg. Talabér is nu in balbezit. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 2:0

4e minuut.
Poničan kan de bal niet met de borst controleren. Poničan speelt de bal door. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magiera is nu in balbezit. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 3:0

5e minuut.
Jędykiwiecz geeft de bal voor. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér passt de bal met de wreef. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magiera is nu in balbezit. Magiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 4:0

7e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Tsigitsa rent richting de bal. Tsigitsa met een sublieme pass. Lucescu rent richting de bal. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan geeft de bal voor. Talabér is nu in balbezit. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 5:0

9e minuut.
Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędykiwiecz speelt de bal door. Bogieł kopt de bal weg. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucescu rent richting de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 6:0

10e minuut.
Tsigitsa is nu in balbezit. Tsigitsa speelt de bal door. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 7:0

12e minuut.
Tsigitsa met de inworp. Magiera is nu in balbezit. Magiera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talabér de bal. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kubełek is nu in balbezit. Kubełek geeft een lange en hoge pass. Poničan heeft problemen om de bal te vangen. Poničan schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 8:0

14e minuut.
Klungelig pakt Jędykiwiecz de bal. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Bogieł kopt de bal weg. Talabér probeert de bal met de borst te controleren. Talabér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 9:0

16e minuut.
Poničan is nu in balbezit. Poničan passt de bal zonder na te denken. Viljić heeft problemen om de bal te vangen. Viljić schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Lisicyn de bal. Lisicyn speelt de bal door. Viljić is nu in balbezit. Viljić draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 10:0

18e minuut.
Poničan is nu in balbezit. Poničan speelt de bal door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 11:0

19e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Klungelig pakt Bogieł de bal. Poničan verovert de bal door een tackle van achteren. Poničan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jędykiwiecz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tsigitsa met een snelle inworp. Magiera is nu in balbezit. Magiera speelt de bal door. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Magiera speelt de bal door. Talabér rent richting de bal. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lucescu de bal onder controle te krijgen. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 12:0

24e minuut.
Daditsos geeft een lange en hoge pass. Poničan kopt de bal weg. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 13:0

24e minuut.
Jędykiwiecz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsigitsa met de inworp. Klungelig pakt Magiera de bal. Magiera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Poničan met een sublieme pass. Talabér is nu in balbezit. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Bogieł kopt de bal weg. Magiera kan de bal niet met de borst controleren. Magiera passt de bal met de wreef. Lucescu heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 14:0

28e minuut.
Bogieł kopt de bal weg. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera passt de bal in één keer door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 15:0

30e minuut.
Poničan rent richting de bal. Poničan passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 16:0

31e minuut.
Poničan heeft problemen om de bal te vangen. Bogieł kopt de bal weg. Viljić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 17:0

32e minuut.
Jędykiwiecz geeft de bal voor. Talabér kopt de bal weg. Viljić rent richting de bal. Viljić geeft een lange en hoge pass. Lucescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jędykiwiecz trapt de bal weg van het doel. Poničan met een sublieme pass. Viljić probeert naar een medespeler te passen. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viljić zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 18:0

35e minuut.
Tsigitsa speelt de bal door. Lucescu heeft problemen om de bal te vangen. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Viljić met een sublieme pass. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 19:0

37e minuut.
Viljić is nu in balbezit. Viljić speelt de bal door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Bogieł de bal. Bogieł speelt de bal door. Magiera is nu in balbezit. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 20:0

39e minuut.
Magiera met de inworp. Poničan rent richting de bal. Poničan speelt de bal door. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 21:0

40e minuut.
Magiera kopt de bal weg. Talabér rent richting de bal. Klungelig pakt Talabér de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Poničan onderschept slim de pass. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Poničan probeert naar een medespeler te passen. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić passt de bal in één keer door. Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talabér geeft de bal voor. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Bogieł de bal. Bogieł passt de bal in één keer door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 22:0

44e minuut.
Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Magiera kopt de bal weg. Lucescu controleert de bal met de borst. Lucescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bogieł kopt de bal weg. Viljić controleert de bal met de borst. Viljić met een sublieme pass. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 3%, Where is My Mind 97%.
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 23:0

47e minuut.
Tsigitsa is nu in balbezit. Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 24:0

48e minuut.
Daar is Poničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poničan speelt de bal door. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Magiera de bal. Magiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 25:0

49e minuut.
Klungelig pakt Jędykiwiecz de bal. Jędykiwiecz speelt de bal door. Bogieł kopt de bal weg. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Magiera met een sublieme pass. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 26:0

52e minuut.
Biecke geeft de bal voor. Tsigitsa probeert naar een medespeler te passen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 27:0

53e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan speelt de bal door. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 28:0

54e minuut.
Klungelig pakt Bogieł de bal. Poničan met een sublieme pass. Klungelig pakt Talabér de bal. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 29:0

55e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viljić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Magiera geeft een lange en hoge pass. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Bogieł kopt de bal weg. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tsigitsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poničan speelt de bal door. Viljić geeft een hoge lob. Lucescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 30:0

58e minuut.
Klungelig pakt Poničan de bal. Bogieł schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poničan raakt geblesseerd tijdens het duel. Viljić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magiera krijgt zijn hoofd ertegen. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 31:0

61e minuut.
Poničan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogieł met een snelle inworp. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Poničan is nu in balbezit. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 32:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsigitsa met de inworp. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viljić geeft de bal voor. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 33:0

65e minuut.
Sarnat geeft de bal voor. Starkevičius kopt de bal weg. Poničan rent richting de bal. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Biecke geeft een hoge lob. Luketics bereikt de bal nog maar net als eerste. Luketics passt de bal met de wreef. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 34:0

68e minuut.
Tsigitsa rent richting de bal. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 35:0

68e minuut.
Biecke geeft een hoge lob. Tsigitsa rent richting de bal. Tsigitsa speelt de bal door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Lucescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 36:0

70e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Jędykiwiecz speelt de bal door. Poničan kan de bal niet met de borst controleren. Poničan met een sublieme pass. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magiera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 37:0

72e minuut.
Poničan met een snelle inworp. Magiera probeert naar een medespeler te passen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 38:0

72e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tsigitsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magiera is nu in balbezit. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 39:0

73e minuut.
Biecke geeft een lange en hoge pass. Daar is Poničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poničan met een sublieme pass. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 40:0

77e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lucescu de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 41:0

78e minuut.
Lucescu passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 42:0

79e minuut.
Poničan speelt de bal door. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisicyn rent richting de bal. Lisicyn haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Biecke geeft een lange en hoge pass. Lisicyn kopt de bal weg. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 43:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljić met een snelle inworp. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Starkevičius onderschept slim de pass. Starkevičius geeft een lange en hoge pass. Magiera is nu in balbezit. Magiera draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 44:0

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz trapt de bal weg. Bogieł kopt de bal weg. Klungelig pakt Talabér de bal. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 45:0

86e minuut.
Poničan rent richting de bal. Poničan speelt de bal door. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 46:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljić met de inworp. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér geeft de bal voor. Lucescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 47:0

88e minuut.
Biecke geeft een lange en hoge pass. Poničan kopt de bal weg. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 48:0

89e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poničan neemt de hoekschop. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 49:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 2%, Where is My Mind 98%.
Żołnierze Wyklęci - Where is My Mind 49:0