Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Naturals Where is My Mind
la zabwa 262 Tactiek bezpieczna_3
44% Balbezit 56%
2% Spel op eigen helft 98%
85 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 46.1
incredible Schieten adequate
incredible Passen very good
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon speelt de bal door. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 1:0

2e minuut.
Jędykiwiecz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bədirxanov met een snelle inworp. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Męczywór geeft de bal voor. Bədirxanov probeert de bal aan de voet te houden. Bədirxanov met een sublieme pass. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 2:0

6e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov passt de bal in één keer door. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 3:0

7e minuut.
Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 4:0

8e minuut.
Jędykiwiecz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bədirxanov met de inworp. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glon geeft een hoge lob. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Osenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Glon rent richting de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 5:0

10e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bədirxanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glon is nu in balbezit. Glon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 6:0

11e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Noszczyk kopt de bal weg. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 7:0

12e minuut.
Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Bədirxanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Douridas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 8:0

13e minuut.
Kuraś geeft een hoge lob. Glon kopt de bal weg. Douridas probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 9:0

15e minuut.
Douridas rent richting de bal. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski kopt de bal weg. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 10:0

17e minuut.
Męczywór geeft een hoge lob. Bədirxanov kopt de bal weg. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 11:0

18e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Hooteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooteghem passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 12:0

20e minuut.
Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santos de bal. Santos passt de bal in één keer door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Douridas is nu in balbezit. Douridas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 13:0

22e minuut.
Glon kopt de bal weg. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 14:0

23e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bədirxanov met de inworp. Glon heeft problemen om de bal te vangen. Glon haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Douridas rent richting de bal. Douridas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Osenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 15:0

26e minuut.
Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Noszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 16:0

27e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 17:0

28e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 18:0

30e minuut.
Zagumny geeft de bal voor. Seaman speelt de bal door. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 19:0

31e minuut.
Glon speelt de bal door. Noszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Noszczyk speelt de bal door. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Douridas rent richting de bal. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov passt de bal zonder na te denken. Glon speelt de bal door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 20:0

35e minuut.
Hooteghem rent richting de bal. Hooteghem met een sublieme pass. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 21:0

35e minuut.
Osenkowski speelt de bal door. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glon zal de hoekschop nemen. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 22:0

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jędykiwiecz niet meer kan verder spelen.

37e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov passt de bal in één keer door. Douridas rent richting de bal. Douridas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagumny trapt de bal weg van het doel. Glon kopt de bal weg. Noszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 23:0

38e minuut.
Douridas is nu in balbezit. Douridas heeft problemen om de bal te vangen. Douridas met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 24:0

40e minuut.
Inworp. Glon met een snelle inworp. Bədirxanov speelt de bal door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 25:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 26:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glon met een snelle inworp. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 27:0

42e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny geeft een hoge lob. Glon kopt de bal weg. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 28:0

44e minuut.
Sarnat is nu in balbezit. Łęcki is nu in balbezit. Douridas speelt de bal door. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 29:0

45e minuut.
Pyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Zagumny de bal. Douridas is nu in balbezit. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 3%, Where is My Mind 97%.
The Naturals - Where is My Mind 30:0

46e minuut.
Glon met een snelle inworp. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 31:0

47e minuut.
Zagumny geeft een hoge lob. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk passt de bal met de wreef. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 32:0

48e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov passt de bal met de wreef. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 33:0

49e minuut.
Glon met een snelle inworp. Bədirxanov heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 34:0

50e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov passt de bal met de wreef. Douridas is nu in balbezit. Douridas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 35:0

51e minuut.
Glon kopt de bal weg. Douridas heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 36:0

53e minuut.
Glon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bədirxanov de bal. Bədirxanov speelt de bal door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 37:0

54e minuut.
Kuziel geeft een hoge lob. Noszczyk controleert de bal met de borst. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 38:0

55e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 39:0

56e minuut.
Męczywór geeft een lange en hoge pass. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov passt de bal met de wreef. Douridas is nu in balbezit. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 40:0

58e minuut.
Faita geeft een hoge lob. Seaman met een sublieme pass. Douridas speelt de bal door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Douridas rent richting de bal. Douridas met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 41:0

60e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov passt de bal zonder na te denken. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 42:0

61e minuut.
Faita bereikt de bal nog maar net als eerste. Faita geeft een hoge lob. Bədirxanov kopt de bal weg. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 43:0

62e minuut.
Zagumny geeft een hoge lob. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov speelt de bal door. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov onderschept slim de pass. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 44:0

64e minuut.
Zagumny geeft een lange en hoge pass. Seaman rent richting de bal. Seaman met een sublieme pass. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Glon met een snelle inworp. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov passt de bal met de wreef. Douridas heeft problemen om de bal te vangen. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 45:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glon met de inworp. Bədirxanov met een sublieme pass. Douridas rent richting de bal. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 46:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Glon de bal onder controle te krijgen. Glon met een sublieme pass. Osenkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 47:0

70e minuut.
Glon probeert naar een medespeler te passen. Hooteghem met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 48:0

72e minuut.
Sarnat geeft een hoge lob. Daar is Pyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyk passt de bal in één keer door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 49:0

74e minuut.
Seaman probeert naar een medespeler te passen. Glon speelt de bal door. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas is nu in balbezit. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 50:0

75e minuut.
Glon met de inworp. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 51:0

76e minuut.
Zagumny geeft een hoge lob. Glon rent richting de bal. Glon passt de bal met de wreef. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagumny trapt de bal weg van het doel. Douridas kopt de bal weg. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 52:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glon met de inworp. Bədirxanov met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 53:0

78e minuut.
Kuziel geeft een hoge lob. Noszczyk kopt de bal weg. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas heeft problemen om de bal te vangen. Douridas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 54:0

80e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov onderschept slim de pass. Bədirxanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 55:0

80e minuut.
Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Hooteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooteghem passt de bal zonder na te denken. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 56:0

82e minuut.
Zagumny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 57:0

83e minuut.
Łęcki rent richting de bal. Douridas onderschept slim de pass. Douridas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 58:0

84e minuut.
Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś geeft een hoge lob. Hooteghem probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 59:0

86e minuut.
Zagumny passt de bal in één keer door. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glon zal de hoekschop nemen. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 60:0

86e minuut.
Osenkowski speelt de bal door. Daar is Zagumny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon rent richting de bal. Glon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 61:0

88e minuut.
Inworp. Hooteghem met de inworp. Bədirxanov met een sublieme pass. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 62:0

89e minuut.
Zagumny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas is nu in balbezit. Douridas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Where is My Mind 63:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 1%, Where is My Mind 99%.
The Naturals - Where is My Mind 63:0