Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa FC SZWEDEROWO
RT Tactiek buh
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
70.8 gemiddelde waardering 63.8
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Giacometti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choiński. Choiński krijgt een gele kaart. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Broczkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kostka met een snelle inworp. Choiński speelt de bal door. Kostka rent richting de bal. Kostka geeft een lange en hoge pass. Aleksander springt en kopt de bal. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kvasz springt en kopt de bal. Iglesias bokst de bal weg.

23e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 0:1

24e minuut.
Šidlo speelt de bal door. Leonidis rent richting de bal. Leonidis speelt de bal door. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Ankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 50%, FC SZWEDEROWO 50%.
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 0:1

48e minuut.
Ahlers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poruba komt het veld opgelopen. Plachta met de inworp. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:1

54e minuut.
Gierowski heeft problemen om de bal te vangen. Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:2

65e minuut.
Inworp. Budzyński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Budzyński kopt de bal weg. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loch met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Choiński passt de bal zonder na te denken. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:3

69e minuut.
Leonidis passt de bal zonder na te denken. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Aleksander maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:4

71e minuut.
Della Monica speelt de bal door. Choiński met een sublieme pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:5

73e minuut.
Popivoda geeft de bal voor. Plachta kopt de bal weg. Daar is Puač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksander rent richting de bal. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aleksander geeft een lange en hoge pass. Budzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Szwarczewski komt het veld opgelopen. Samburski komt het veld opgelopen. Topcia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 48%, FC SZWEDEROWO 52%.
MKS Mokotów Warszawa - FC SZWEDEROWO 1:5