Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Buchaje ZKS Stal Gorzyce
zzz Tactiek Coldfear
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
64.5 gemiddelde waardering 73
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - ZKS Stal Gorzyce 0:1

16e minuut.
Minh Hiếu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gladysz geeft een hoge lob. Czaplewski springt en kopt de bal. Hilmi bokst de bal weg.

17e minuut.
Płaza probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gladysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba geeft een hoge lob. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daniec met een sublieme pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft een lange en hoge pass. Czaplewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - ZKS Stal Gorzyce 0:2

25e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba geeft de bal voor. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski haalt uit met een fantastische trap. Hilmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - ZKS Stal Gorzyce 0:3

33e minuut.
Ursachi kopt de bal weg. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kieslich krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Płaza onderschept slim de pass. Płaza speelt de bal door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft een hoge lob. Czaplewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 69%, ZKS Stal Gorzyce 31%.
Leśne Buchaje - ZKS Stal Gorzyce 0:3

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gladysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba speelt de bal door. Ołtarzewski geeft de bal voor. van Aanholt krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. van Aanholt stond buitenspel. Hilmi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kocisz kopt de bal weg. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Córdoba geeft een lange en hoge pass. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muselli begaat een overtreding. Muselli krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Córdoba met een sublieme pass. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... Hilmi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 70%, ZKS Stal Gorzyce 30%.
Leśne Buchaje - ZKS Stal Gorzyce 0:3