Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kocierz FC Batalion Lublin
Nowa A Tactiek 4-4-2
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.9 gemiddelde waardering 42.1
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Servello kopt de bal weg. Klama is nu in balbezit. Klama passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pala geeft de bal voor. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Göncz probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klama passt de bal zonder na te denken. Răducan is nu in balbezit. Kopernik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răducan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamelin neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski geeft een hoge lob. Livre heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Göncz rent richting de bal. Göncz passt de bal in één keer door. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 1:0

9e minuut.
Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Zachariasz verovert de bal door een tackle van achteren. Zachariasz probeert naar een medespeler te passen. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mureşeanu passt de bal met de wreef. Puiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbachowski de bal. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barbachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Fros is nu in balbezit. Fros geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu kopt de bal weg. Klama geeft een hoge lob. Hamelin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hamelin passt de bal in één keer door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răducan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hamelin neemt zijn aanloop. van der Hulst bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Göncz speelt de bal door. Răducan rent richting de bal. Răducan passt de bal met de wreef. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Puiu speelt de bal door. Klama rent richting de bal. Klama geeft een hoge lob. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rochnowski met de inworp. Klama rent richting de bal. Klama geeft een lange en hoge pass. Răducan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Servello geeft de bal voor. Pala onderschept slim de pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 2:0

33e minuut.
Göncz met een snelle inworp. Klama rent richting de bal. Klama passt de bal in één keer door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

37e minuut.
Rochnowski speelt de bal door. Klama is nu in balbezit. Klama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 3:0

39e minuut.
Puiu met een sublieme pass. Rochnowski geeft een hoge lob. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 24%, FC Batalion Lublin 76%.
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 3:0

47e minuut.
Răducan rent richting de bal. Pala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răducan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Göncz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

50e minuut.
Rochnowski met een sublieme pass. Daar is Klama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klama passt de bal in één keer door. Hamelin rent richting de bal. Hamelin draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Inworp. Rochnowski met de inworp. Klama probeert naar een medespeler te passen. Hamelin rent richting de bal. Hamelin schiet op doel. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Livre geeft een hoge lob. Inworp. Rochnowski met een snelle inworp. Klama geeft de bal voor. Răducan springt en kopt de bal. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Buitenspel voor Sadecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Mureşeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Barbachowski de bal. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mureşeanu controleert de bal met de borst. Nhật Quang is nu in balbezit. Nhật Quang geeft een hoge lob. Hamelin rent richting de bal. Hamelin draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

64e minuut.
Klama probeert naar een medespeler te passen. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski passt de bal met de wreef. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopernik is nu in balbezit. Hamelin verovert de bal door een tackle van achteren. Hamelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 4:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanownik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Livre de bal. Klama is nu in balbezit. Klama geeft een lange en hoge pass. Rochnowski geeft de bal voor. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 5:0

71e minuut.
Sadecki met een sublieme pass. Katulski rent richting de bal. Klama met een sublieme pass. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst bokst de bal weg.

74e minuut.
Mikliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göncz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klama geeft een lange en hoge pass. Răducan maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Hulst bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacMutrie komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mureşeanu met een sublieme pass. Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski passt de bal zonder na te denken. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski passt de bal met de wreef. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Livre probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rymaszewski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz met een sublieme pass. Pala rent richting de bal. MacMutrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacMutrie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 23%, FC Batalion Lublin 77%.
FC Kocierz - FC Batalion Lublin 5:0