Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin ks danonki
532:5D,WR,e Tactiek mymu
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 66.2
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


15e minuut.
Sargo rent richting de bal. Arsenescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bjeloglav probeert naar een medespeler te passen. Kobel is nu in balbezit. Kobel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Sargo springt en kopt de bal. Huayamave bokst de bal weg.

24e minuut.
Arsenescu passt de bal met de wreef. Moceanu rent richting de bal. Moceanu met een sublieme pass. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lambot is nu in balbezit. Lambot passt de bal in één keer door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu passt de bal met de wreef. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Grijalva krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kurz met een sublieme pass. Spantidakis rent richting de bal. Rujoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rujoiu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lambot met de inworp. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjeloglav. Bjeloglav krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kurz speelt de bal door. Spantidakis is nu in balbezit. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Ložis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - ks danonki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 49%, ks danonki 51%.
Słowian Lublin - ks danonki 1:0

46e minuut.
Pintilei komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Qinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka onderschept slim de pass. Pacuszka geeft de bal voor. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pacuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuszka geeft een hoge lob. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van Wissen met een sublieme pass. Klungelig pakt Ory de bal. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Ložis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Maluco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis passt de bal zonder na te denken. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Ložis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Buitenspel voor Spantidakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Chunyu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pintilei passt de bal met de wreef. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu met een sublieme pass. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Ložis bokst de bal weg.

77e minuut.
Mijata onderschept slim de pass. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een hoge lob. Pintilei krijgt zijn hoofd ertegen. Ložis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasiewicz komt het veld opgelopen. Wydrzyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 53%, ks danonki 47%.
Słowian Lublin - ks danonki 1:0