Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO FC ABRAMOWICE
buh Tactiek 3 napadów
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
45 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 50.8
incredible Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Hidegkuti rent richting de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski speelt de bal door. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fabicki passt de bal zonder na te denken. Choiński met een sublieme pass. Kostka rent richting de bal. Kostka geeft de bal voor. Aleksander krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski geeft een lange en hoge pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 1:0

12e minuut.
Gierowski geeft de bal voor. Wach probeert naar een medespeler te passen. Choiński kopt de bal weg. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vandenberghe met een sublieme pass. Schrader rent richting de bal. Schrader met een sublieme pass. Turk rent richting de bal. Turk haalt uit met een fantastische trap. Ankowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka passt de bal zonder na te denken. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor. Aleksander maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Choiński geeft een hoge lob. Hidegkuti is nu in balbezit. Aleksander verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Popivoda geeft een lange en hoge pass. Kostka kopt de bal weg. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel. Wach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 2:0

27e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gierowski. Turk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Turk kan niet meer verder spelen. Veliev komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Choiński speelt de bal door. Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski passt de bal met de wreef. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 3:0

33e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka met een sublieme pass. Aleksander is nu in balbezit. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandenberghe rent richting de bal. Aleksander verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 4:0

39e minuut.
Buzek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Della Monica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kostka rent richting de bal. Kostka geeft een lange en hoge pass. Aleksander springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Choiński geeft de bal voor. Aleksander kopt de bal weg. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 26%, FC ABRAMOWICE 74%.
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 4:0

49e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Kostka rent richting de bal. Kostka geeft een lange en hoge pass. Aleksander springt en kopt de bal. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 5:0

52e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka geeft de bal voor. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wach trapt de bal weg van het doel. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft een lange en hoge pass. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander draait met de bal, schiet en ... Wach bokst de bal weg. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 6:0

55e minuut.
Choiński heeft problemen om de bal te vangen. Choiński geeft een hoge lob. Aleksander kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Wach bokst de bal weg. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 7:0

55e minuut.
Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taškić. Taškić krijgt een gele kaart. Kvasz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gierowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kvasz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Choiński met een sublieme pass. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka passt de bal in één keer door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Taškić speelt de bal door. Basara onderschept slim de pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Ankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 7:1

60e minuut.
Della Monica onderschept slim de pass. Della Monica geeft een hoge lob. Daar is Hidegkuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hidegkuti geeft een lange en hoge pass. Fabicki heeft problemen om de bal te vangen. Fabicki geeft een hoge lob. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostka met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gierowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hidegkuti de bal. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander schiet op doel. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 8:1

74e minuut.
Gierowski is nu in balbezit. Gierowski passt de bal zonder na te denken. Choiński met een sublieme pass. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander schiet op doel. Wach bokst de bal weg. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 9:1

75e minuut.
Gierowski speelt de bal door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Veliev kopt de bal weg. Popivoda met een sublieme pass. Gierowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kvasz de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samburski komt het veld opgelopen. Topcia komt het veld opgelopen. Budzyński komt het veld opgelopen. Szwarczewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Samburski met de inworp. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Gierowski speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wach trapt de bal weg. Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal zonder na te denken. Kostka is nu in balbezit. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budzyński rent richting de bal. Budzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 10:1

81e minuut.
Choiński passt de bal zonder na te denken. Kostka geeft een hoge lob. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Hidegkuti probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Puplinskas geeft de bal voor. Inworp. Gierowski met de inworp. Kostka geeft een hoge lob. Topcia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 11:1

84e minuut.
Choiński met een snelle inworp. Rapali is nu in balbezit. Kostka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostka krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Schaumberger rent richting de bal. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński passt de bal met de wreef. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... Wach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 26%, FC ABRAMOWICE 74%.
FC SZWEDEROWO - FC ABRAMOWICE 11:1