Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa StarStarachowice
CinCin SP Tactiek 532d2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 71.3
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


15e minuut.
Doglia kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cramar speelt de bal door. Jegliński is nu in balbezit. Verkammen begaat een overtreding. Verkammen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pulo speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Jegliński de bal. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Inworp. Jegliński met de inworp. Buncol geeft een hoge lob. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Doglia schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Loch neemt vlug de vrije trap. Giacometti rent richting de bal. Nørgaard begaat een overtreding. Nørgaard krijgt een gele kaart. Giacometti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giacometti kan niet meer verder spelen. Mammana komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Buncol verovert de bal door een tackle van achteren. Buncol passt de bal in één keer door. Cramar speelt de bal door. Doglia is nu in balbezit. Doglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chorvat onderschept slim de pass. Chorvat passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 48%, StarStarachowice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - StarStarachowice 0:0

48e minuut.
Puač probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - StarStarachowice 0:1

53e minuut.
Buncol speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Iglesias bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Cramar de bal. Cramar geeft de bal voor. Libonatti rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Buncol passt de bal zonder na te denken. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar speelt de bal door. Doglia rent richting de bal. Doglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal met de wreef. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een hoge lob. Doglia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - StarStarachowice 0:2

69e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Leonidis rent richting de bal. Chorvat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorvat krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cramar rent richting de bal. Cramar speelt de bal door. Libonatti rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Daar is Pulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - StarStarachowice 1:2

87e minuut.
Verkammen is nu in balbezit. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cramar met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 57%, StarStarachowice 43%.
MKS Mokotów Warszawa - StarStarachowice 1:2