Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowiec 1906 Leśne Buchaje
;) Tactiek zzz
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.3 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Meczecki passt de bal zonder na te denken. Wayne rent richting de bal. Wayne geeft een hoge lob. Habowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:0

6e minuut.
Escobedo passt de bal met de wreef. Sürmeli probeert de bal aan de voet te houden. Kocisz is nu in balbezit. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Ciuciła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurz kopt de bal weg. Meczecki controleert de bal met de borst. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Ciuciła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli passt de bal met de wreef. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:1

28e minuut.
Escobedo met de inworp. Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rauch krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Escobedo rent richting de bal. Escobedo passt de bal in één keer door. Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli speelt de bal door. Kocisz rent richting de bal. Ciuciła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:2

41e minuut.
Habowski rent richting de bal. Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal in één keer door. Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weißenfeldt. Wayne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Salgueiro. Sánchez Salgueiro krijgt een gele kaart. Twarowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habowski komt bij de bal en schiet. Hilmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 57%, Leśne Buchaje 43%.
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:2

49e minuut.
Kocisz met een snelle inworp. Sürmeli geeft de bal voor. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Haferkamp is nu in balbezit. Haferkamp draait met de bal, schiet en ... Ciuciła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Minh Hiếu met een snelle inworp. Haferkamp is nu in balbezit. Rauch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haferkamp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escobedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Ciuciła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ursachi probeert naar een medespeler te passen. Haferkamp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauch. Haferkamp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haferkamp kan niet meer verder spelen. Fedák komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal in één keer door. Valeriano rent richting de bal. Valeriano geeft een hoge lob. Habowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meléndez komt het veld opgelopen. Drab komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Muselli probeert de bal met de borst te controleren. Drab is nu in balbezit. Muselli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muselli krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Valeriano geeft een lange en hoge pass. Habowski is nu in balbezit. Sánchez Salgueiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Twarowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hilmi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 2:2

81e minuut.
Meléndez neemt vlug de vrije trap. Wayne rent richting de bal. Wayne geeft een lange en hoge pass. Habowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 3:2

85e minuut.
Meléndez probeert de bal met de borst te controleren. Kocisz rent richting de bal. Uzdowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ursachi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 49%, Leśne Buchaje 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 3:3