Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki FC Batalion Lublin
mymu Tactiek 3-5-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
68 gemiddelde waardering 71.4
outstanding Schieten formidable
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav met een sublieme pass. van Wissen met een sublieme pass. Sargo is nu in balbezit. Sargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grube is nu in balbezit. Grube passt de bal met de wreef. Daar is Zachariasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... Huntly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Łacek passt de bal met de wreef. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel passt de bal met de wreef. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ory geeft een hoge lob. Berges is nu in balbezit. Berges passt de bal zonder na te denken. Qinan is nu in balbezit. Qinan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kopernik met een snelle inworp. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Wróbel springt en kopt de bal. Ložis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - FC Batalion Lublin 0:1

24e minuut.
Inworp. Łacek met een snelle inworp. Zachariasz rent richting de bal. Zachariasz geeft een hoge lob. Sadecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ložis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zachariasz met de inworp. Łacek met een sublieme pass. Grube speelt de bal door. Wróbel rent richting de bal. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Wicky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sargo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Huntly bokst de bal weg.

34e minuut.
Łacek verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki haalt uit met een fantastische trap. Ložis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - FC Batalion Lublin 0:2

37e minuut.
van Wissen speelt de bal door. Łacek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 42%, FC Batalion Lublin 58%.
ks danonki - FC Batalion Lublin 0:2

46e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu passt de bal in één keer door. Łacek is nu in balbezit. Łacek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică begaat een overtreding. Lică krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Grube met een sublieme pass. Łacek is nu in balbezit. Łacek passt de bal zonder na te denken. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lambot de bal. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki draait met de bal, schiet en ... Ložis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lambot met een snelle inworp. Bjeloglav is nu in balbezit. Bjeloglav speelt de bal door. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo schiet op doel. Huntly bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjeloglav geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel probeert naar een medespeler te passen. Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Łacek geeft een hoge lob. Sadecki springt en kopt de bal. Ložis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kopernik geeft een hoge lob. Lambot rent richting de bal. Van de Paar begaat een overtreding. Van de Paar krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Qinan krijgt zijn hoofd ertegen. Fabri geeft de bal voor. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. Ložis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - FC Batalion Lublin 0:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chunyu komt het veld opgelopen. Kobel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bjeloglav rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjeloglav neemt de hoekschop. Cruz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Łacek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ory neemt vlug de vrije trap. Fabri kan de bal niet met de borst controleren. Chunyu rent richting de bal. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Łacek met een sublieme pass. Grube probeert naar een medespeler te passen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. Ložis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bjeloglav is nu in balbezit. Bjeloglav passt de bal zonder na te denken. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. Huntly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 58%, FC Batalion Lublin 42%.
ks danonki - FC Batalion Lublin 0:3