Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABRAMOWICE MKS Mokotów Warszawa
3 napadów Tactiek CinCin
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 65.6
solid Schieten incredible
very good Passen formidable
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Schrader met een sublieme pass. Mammana is nu in balbezit. Mammana passt de bal in één keer door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Broczkowski geeft een lange en hoge pass. Šidlo rent richting de bal. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 0:1

13e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Šidlo rent richting de bal. Šidlo speelt de bal door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šidlo passt de bal zonder na te denken. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Libonatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonatti passt de bal in één keer door. Šidlo met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Šidlo met een sublieme pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Wach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 0:2

31e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal in één keer door. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Wach bokst de bal weg.

34e minuut.
Loch met een sublieme pass. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een hoge lob. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal zonder na te denken. Loch is nu in balbezit. Loch geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Schrader passt de bal in één keer door. Rapali heeft problemen om de bal te vangen. Šidlo onderschept slim de pass. Šidlo geeft een hoge lob. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mammana kopt de bal weg. Broczkowski speelt de bal door. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 76%, MKS Mokotów Warszawa 24%.
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 0:2

47e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:2

49e minuut.
Mammana geeft een hoge lob. Šidlo is nu in balbezit. Schrader schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schrader naar de kleedkamers voor een vroege douche. Šidlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broczkowski met een snel genomen vrije trap. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal in één keer door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:3

52e minuut.
Deyna speelt de bal door. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een hoge lob. Broczkowski springt en kopt de bal. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:4

57e minuut.
Loch is nu in balbezit. Loch speelt de bal door. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:5

66e minuut.
Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Loch rent richting de bal. Loch passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schaumberger de bal. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:6

69e minuut.
Šidlo speelt de bal door. Quang Hải met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:7

71e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski springt en kopt de bal. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:8

73e minuut.
Šidlo rent richting de bal. Šidlo met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:9

74e minuut.
Loch met een sublieme pass. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mammana passt de bal in één keer door. Quang Hải speelt de bal door. Šidlo heeft problemen om de bal te vangen. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:10

81e minuut.
Hidegkuti rent richting de bal. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vandenberghe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šidlo met een snelle inworp. Loch geeft een lange en hoge pass. Quang Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:11

88e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Hidegkuti rent richting de bal. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 74%, MKS Mokotów Warszawa 26%.
FC ABRAMOWICE - MKS Mokotów Warszawa 1:12