Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa FC ABRAMOWICE
TR Tactiek 3 napadów
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 40.5
incredible Schieten average
formidable Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Verkammen kopt de bal weg. Piva speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 1:0

9e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva passt de bal met de wreef. Šidlo rent richting de bal. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Giacometti de bal. Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broczkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 3:0

19e minuut.
Puač maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schaumberger heeft problemen om de bal te vangen. Puplinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Wach bokst de bal weg. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. Wach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 4:0

20e minuut.
Puplinskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Giacometti passt de bal met de wreef. Piva is nu in balbezit. Piva probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stefański passt de bal met de wreef. Deyna speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 5:0

33e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piva de bal. Piva geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal met de wreef. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal in één keer door. Quang Hải geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Plachta met een sublieme pass. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 6:0

41e minuut.
Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Plachta speelt de bal door. Piva speelt de bal door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schaumberger heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Deyna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vandenberghe de bal. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Wach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 7:0

45e minuut.
Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải passt de bal in één keer door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Kus komt het veld opgelopen. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 15%, FC ABRAMOWICE 85%.
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 7:0

46e minuut.
Mammana komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Daar is Rapali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Piva rent richting de bal. Piva met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 8:0

61e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 9:0

64e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Schaumberger onderschept slim de pass. Schaumberger speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chiodi met een snelle inworp. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidegkuti. Hidegkuti krijgt een gele kaart. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Piva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Broczkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti passt de bal zonder na te denken. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wach probeert naar een medespeler te passen. Deyna kopt de bal weg. Quang Hải rent richting de bal. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Stefański passt de bal in één keer door. Puač speelt de bal door. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva geeft een lange en hoge pass. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Wach bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Veliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkammen is nu in balbezit. Verkammen geeft een lange en hoge pass. Piva rent richting de bal. Piva haalt uit met een fantastische trap. Wach bokst de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 17%, FC ABRAMOWICE 83%.
MKS Mokotów Warszawa - FC ABRAMOWICE 10:0