Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: StalArena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 58173
ZKS Stal Gorzyce Sosnowiec 1906
13f Tactiek ;)
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
73.1 gemiddelde waardering 68.3
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano passt de bal in één keer door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... Brouwers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 0:1

11e minuut.
Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne probeert naar een medespeler te passen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 0:2

14e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. Ołtarzewski geeft de bal voor. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski schiet op doel. Ciuciła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 1:2

19e minuut.
Gladysz met een sublieme pass. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt verovert de bal door een tackle van achteren. Czaplewski is nu in balbezit. Czaplewski draait met de bal, schiet en ... Ciuciła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czaplewski rent richting de bal. Czaplewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 2:2

20e minuut.
Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab passt de bal met de wreef. Wayne rent richting de bal. Wayne met een sublieme pass. Drab geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 2:3

27e minuut.
Córdoba met de inworp. Gladysz rent richting de bal. Gladysz geeft de bal voor. Czaplewski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kurz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gladysz met de inworp. Córdoba rent richting de bal. Córdoba geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Czaplewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciuciła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 3:3

43e minuut.
Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Karłowicz rent richting de bal. Karłowicz geeft de bal voor. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski haalt uit met een fantastische trap. Brouwers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stal Gorzyce 40%, Sosnowiec 1906 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 3:3

47e minuut.
Karłowicz speelt de bal door. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba geeft een hoge lob. van Aanholt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Córdoba onderschept slim de pass. Daniec rent richting de bal. Daniec probeert naar een medespeler te passen. Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brouwers met een sublieme pass. van Aanholt kopt de bal weg. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gladysz controleert de bal met de borst. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... Ciuciła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 4:3

62e minuut.
Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski haalt uit met een fantastische trap. Ciuciła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 5:3

63e minuut.
Drab heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski probeert naar een medespeler te passen. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 6:3

69e minuut.
Kurz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba met een snelle inworp. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Gladysz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meléndez komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Seniw geeft een hoge lob. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Karłowicz is nu in balbezit. Uzdowski geeft een hoge lob. Kieslich rent richting de bal. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski draait met de bal, schiet en ... Brouwers bokst de bal weg.

83e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Gladysz rent richting de bal. Gladysz geeft de bal voor. van Aanholt krijgt zijn hoofd ertegen. Ciuciła bokst de bal weg.

88e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Valeriano probeert naar een medespeler te passen. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stal Gorzyce 28%, Sosnowiec 1906 72%.
ZKS Stal Gorzyce - Sosnowiec 1906 6:3