Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kocierz ks danonki
Nowa A Tactiek mymu
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 66.9
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Sargo rent richting de bal. Puiu begaat een overtreding. Sargo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Wissen kopt de bal weg. Nhật Quang is nu in balbezit. Chunyu onderschept slim de pass. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. Rotocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz speelt de bal door. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav schiet op doel. Rotocki bokst de bal weg.

22e minuut.
Klama kopt de bal weg. Hamelin heeft problemen om de bal te vangen. Lambot is nu in balbezit. Hamelin verovert de bal door een tackle van achteren. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Göncz met een snelle inworp. Klama speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - ks danonki 1:0

29e minuut.
Bjeloglav speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz met een sublieme pass. Sargo is nu in balbezit. Sargo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ory bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz onderschept slim de pass. Göncz passt de bal met de wreef. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Pop bokst de bal weg.

32e minuut.
Ory rent richting de bal. Göncz verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ory is nu in balbezit. Göncz verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz passt de bal zonder na te denken. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 51%, ks danonki 49%.
FC Kocierz - ks danonki 1:0

46e minuut.
Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Klama passt de bal in één keer door. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz geeft een hoge lob. Hamelin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ory onderschept slim de pass. Ory speelt de bal door. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski geeft de bal voor. Răducan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Servello verovert de bal door een tackle van achteren. Servello passt de bal in één keer door. Nhật Quang probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hamelin probeert de bal aan de voet te houden. Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama geeft een lange en hoge pass. Hamelin springt en kopt de bal. Pop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - ks danonki 2:0

66e minuut.
Kobel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klama met een sublieme pass. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin probeert naar een medespeler te passen. Răducan rent richting de bal. Răducan schiet op doel. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. van Wissen met een snelle inworp. Sargo speelt de bal door. Kobel is nu in balbezit. Kobel schiet op doel. Rotocki bokst de bal weg.

75e minuut.
Klama rent richting de bal. Klama passt de bal in één keer door. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - ks danonki 3:0

75e minuut.
MacMutrie komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Rochnowski de bal. Rochnowski geeft een hoge lob. Made rent richting de bal. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan draait met de bal, schiet en ... Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Göncz passt de bal in één keer door. Klama is nu in balbezit. Răducan rent richting de bal. Răducan schiet op doel. Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - ks danonki 4:0

81e minuut.
Rymaszewski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cruz met de inworp. Chunyu rent richting de bal. Chunyu speelt de bal door. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Made verovert de bal door een tackle van achteren. Made geeft een hoge lob. Cruz kopt de bal weg. Rymaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Chunyu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - ks danonki 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 52%, ks danonki 48%.
FC Kocierz - ks danonki 4:1