Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 52231
FC Batalion Lublin Słowian Lublin
5-3-2 Tactiek 532:5D,WR,e
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 61.1
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Łukasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Barbachowski kopt de bal weg. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een hoge lob. Łukasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft de bal voor. Barbachowski heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu geeft de bal voor. Pintilei maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Barbachowski geeft een hoge lob. Kurz rent richting de bal. Kurz passt de bal met de wreef. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz schiet op doel. Huntly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Słowian Lublin 0:1

26e minuut.
Fros rent richting de bal. Kurz onderschept slim de pass. Mikliński begaat een overtreding. Mikliński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Moceanu passt de bal in één keer door. Arsenescu speelt de bal door. Moceanu met een sublieme pass. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz schiet op doel. Huntly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 68%, Słowian Lublin 32%.
FC Batalion Lublin - Słowian Lublin 0:1

46e minuut.
Pustelak met de inworp. Marchlewicz is nu in balbezit. Katulski maakt een afschuwelijke overtreding. Katulski krijgt een gele kaart. Marchlewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marchlewicz kan niet meer verder spelen. Marcisz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Arsenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pala onderschept slim de pass. Van de Paar speelt de bal door. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Batalion Lublin - Słowian Lublin 1:1

50e minuut.
Marcisz passt de bal zonder na te denken. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Huntly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Fros rent richting de bal. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu geeft een hoge lob. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz draait met de bal, schiet en ... Huntly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spantidakis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintilei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pintilei krijgt zijn hoofd ertegen. Huntly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Kurz de bal. Kurz geeft een lange en hoge pass. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Huntly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu passt de bal in één keer door. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een hoge lob. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wydrzyński met een sublieme pass. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal met de wreef. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft de bal voor. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Huntly bokst de bal weg.

89e minuut.
Moceanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Arsenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Słowian Lublin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 71%, Słowian Lublin 29%.
FC Batalion Lublin - Słowian Lublin 1:2