Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Buchaje StarStarachowice
zzz Tactiek 532c
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.9 gemiddelde waardering 72.4
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


3e minuut.
Bejnierowicz onderschept slim de pass. Bejnierowicz geeft de bal voor. Brasiel rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva haalt uit met een fantastische trap. Hilmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pulo passt de bal met de wreef. Cramar met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Doglia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz is nu in balbezit. Lissek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lissek krijgt een gele kaart. Kocisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobedo komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:0

16e minuut.
Ursachi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulo. Ursachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kocisz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nørgaard probeert naar een medespeler te passen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Hilmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:1

22e minuut.
Buncol rent richting de bal. Buncol geeft een hoge lob. Doglia kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Brasiel de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jegliński neemt de hoekschop. Doglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:2

37e minuut.
Brasiel geeft een hoge lob. Pulo probeert naar een medespeler te passen. Buncol speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 61%, StarStarachowice 39%.
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:2

50e minuut.
Minh Hiếu onderschept slim de pass. Minh Hiếu speelt de bal door. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo geeft een hoge lob. Kocisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli onderschept slim de pass. Sürmeli speelt de bal door. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doglia kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Ravizza rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva haalt uit met een fantastische trap. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Escobedo speelt de bal door. Bejnierowicz rent richting de bal. Bejnierowicz geeft de bal voor. Doglia is nu in balbezit. Doglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ravizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar onderschept slim de pass. Brasiel begaat een overtreding. Brasiel krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nørgaard rent richting de bal. Nørgaard passt de bal met de wreef. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft de bal voor. Doglia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sürmeli rent richting de bal. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Hilmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Weißenfeldt met een snelle inworp. Buncol rent richting de bal. Kocisz begaat een overtreding. Kocisz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Nørgaard passt de bal zonder na te denken. Brasiel rent richting de bal. Doglia onderschept slim de pass. Doglia draait met de bal, schiet en ... Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 53%, StarStarachowice 47%.
Leśne Buchaje - StarStarachowice 1:3