Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa FC Kocierz
CinCin SP Tactiek Nowa A
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.7 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu passt de bal in één keer door. Göncz heeft problemen om de bal te vangen. Göncz geeft een lange en hoge pass. Hamelin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rochnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klama probeert naar een medespeler te passen. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Quang Hải speelt de bal door. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal met de wreef. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Rotocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Hamelin de bal. Deyna probeert naar een medespeler te passen. Loch speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Rotocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski met een sublieme pass. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC Kocierz 0:1

25e minuut.
Kus passt de bal zonder na te denken. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski begaat een overtreding. Broczkowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rochnowski neemt de hoekschop. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen. Libonatti probeert de bal aan de voet te houden. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Servello met een sublieme pass. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski kopt de bal weg. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel. Rotocki bokst de bal weg. Watola heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - FC Kocierz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 48%, FC Kocierz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - FC Kocierz 1:1

51e minuut.
Rochnowski passt de bal met de wreef. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin passt de bal in één keer door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Verkammen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Broczkowski kopt de bal weg. Nhật Quang speelt de bal door. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - FC Kocierz 2:1

68e minuut.
Nhật Quang onderschept slim de pass. Servello is nu in balbezit. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải geeft een hoge lob. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch passt de bal met de wreef. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mureşeanu geeft een hoge lob. Deyna kopt de bal weg. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski geeft de bal voor. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Verkammen de bal. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kus geeft een hoge lob. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mammana komt het veld opgelopen. MacMutrie komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klama rent richting de bal. Klama passt de bal zonder na te denken. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. MacMutrie heeft problemen om de bal te vangen. MacMutrie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 49%, FC Kocierz 51%.
MKS Mokotów Warszawa - FC Kocierz 2:1