Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25473
FC Uroboros Siedlce Domik Tuchola
mad Tactiek 433 moja
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
67.6 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cãrbunaru zijn tegenspeler op de grond. Cãrbunaru krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański speelt de bal door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gedeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Domik Tuchola 1:0

16e minuut.
Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Obrubański heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Gedeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Davies geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Toderaşca de bal onder controle te krijgen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hanacsek onderschept slim de pass. Hanacsek geeft de bal voor. Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft een hoge lob. Maestro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru met een sublieme pass. Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Patalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalas speelt de bal door. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Zuzarte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Patalas rent richting de bal. Patalas geeft een hoge lob. Daar is Juzala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Gedeon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 42%, Domik Tuchola 58%.
FC Uroboros Siedlce - Domik Tuchola 1:0

52e minuut.
Chauvel kopt de bal weg. Patalas rent richting de bal. Patalas geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Juzala geeft een hoge lob. García Becerra is nu in balbezit. Biaduń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biaduń krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies met een sublieme pass. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Obrubański is nu in balbezit. Obrubański passt de bal met de wreef. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ichinohe geeft de bal voor. Depcik rent richting de bal. Maestro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maestro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Chauvel met de inworp. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal met de wreef. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cãrbunaru kopt de bal weg. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca begaat een overtreding. Toderaşca krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft een hoge lob. Lisota is nu in balbezit. Zuzarte onderschept slim de pass. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Domik Tuchola 2:0

84e minuut.
Obrubański kan de bal niet met de borst controleren. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanacsek. Hanacsek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 30%, Domik Tuchola 70%.
FC Uroboros Siedlce - Domik Tuchola 2:0