Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diabły Seattle SuperSonics
5-2-1-2 Tactiek 4444
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
70 gemiddelde waardering 67.9
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
briljant Verdedigen formidabel


16e minuut.
Buljubašić is nu in balbezit. Buljubašić passt de bal in één keer door. Stach rent richting de bal. Lelewik rent richting de bal. Lelewik draait met de bal, schiet en ... Lokman bokst de bal weg.

20e minuut.
Tompson maakt een snoekduik en kopt de bal. Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylas geeft de bal voor. Ziomkowski springt en kopt de bal. Raniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło geeft de bal voor. McGeady is nu in balbezit. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski passt de bal met de wreef. Daar is Pośpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pośpiech geeft een hoge lob. Tompson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - Seattle SuperSonics 1:0

34e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Wyparło passt de bal zonder na te denken. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach draait met de bal, schiet en ... Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diabły - Seattle SuperSonics 1:1

36e minuut.
Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompson geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Trọng Dũng geeft een hoge lob. Fontora kopt de bal weg. Klungelig pakt Tylas de bal. Tylas geeft een lange en hoge pass. Tompson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 39%, Seattle SuperSonics 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Diabły - Seattle SuperSonics 1:1

50e minuut.
Szynalewski geeft een lange en hoge pass. Quesada kopt de bal weg. Trọng Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Łodyga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bac de bal. Przecherka rent richting de bal. Łodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Łodyga haalt uit met een fantastische trap. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Pośpiech kopt de bal weg. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Soneca ... Strafschop! Soneca krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Przecherka probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phúc Nguyên. Phúc Nguyên krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pośpiech met een snelle inworp. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng passt de bal met de wreef. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski schiet op doel. Raniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tompson verovert de bal door een tackle van achteren. Soneca is nu in balbezit. Soneca geeft de bal voor. Tompson is nu in balbezit. Tompson haalt uit met een fantastische trap. Raniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap. Raniszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 32%, Seattle SuperSonics 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Diabły - Seattle SuperSonics 1:1