Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Wrocław Wielkie Hajduki
Higher TOP1 Tactiek eksperyment
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
69.3 gemiddelde waardering 64.4
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Vošický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan rent richting de bal. Vošický maakt een afschuwelijke overtreding. Vošický krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Doru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiatrowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Momirović is nu in balbezit. Mare is nu in balbezit. Momirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Momirović krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vošický heeft problemen om de bal te vangen. Vošický met een sublieme pass. Mańk rent richting de bal. Lacasa verovert de bal door een tackle van achteren. Lacasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 47%, Wielkie Hajduki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piast Wrocław - Wielkie Hajduki 0:0

49e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer passt de bal in één keer door. Leloup is nu in balbezit. Leloup draait met de bal, schiet en ... Bercianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Wielkie Hajduki 0:1

56e minuut.
Daar is Lacasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacasa. Lacasa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Momirović is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziorański met de inworp. Corsico rent richting de bal. Corsico geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Momirović rent richting de bal. Momirović geeft de bal voor. Pakizer kopt de bal weg. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa schiet op doel. Pocher bokst de bal weg. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Momirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Wrocław - Wielkie Hajduki 1:1

84e minuut.
Mare kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiatrowski de bal. Sánchez Montoya speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pakizer geeft een hoge lob. Bercianos met een sublieme pass. Jeziorański speelt de bal door. Corsico rent richting de bal. Corsico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 46%, Wielkie Hajduki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piast Wrocław - Wielkie Hajduki 1:1