Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CzarnaKompania VFB BIADACZ
444vN Tactiek Nowy gigigolo
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
65.3 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Rubio rent richting de bal. Hrubka onderschept slim de pass. Priceputu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrubka raakt geblesseerd tijdens het duel. Prešnajder wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Priceputu probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Hrubka rent richting de bal. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Ořech bokst de bal weg. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CzarnaKompania - VFB BIADACZ 1:0

38e minuut.
Brzeżański met een snelle inworp. Prešnajder speelt de bal door. Brzeżański kan de bal niet met de borst controleren. Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Hrubka maakt een snoekduik en kopt de bal. Ořech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzarnaKompania 49%, VFB BIADACZ 51%.
CzarnaKompania - VFB BIADACZ 1:0

47e minuut.
Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal met de wreef. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Hrubka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Özartunç rent richting de bal. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka draait met de bal, schiet en ... Ořech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Filipski is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Hrubka onderschept slim de pass. Hrubka schiet op doel. Ořech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzarnaKompania - VFB BIADACZ 2:0

62e minuut.
Azpurua speelt de bal door. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal in één keer door. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valette geeft de bal voor. Özartunç kopt de bal weg. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrubka krijgt zijn hoofd ertegen. Ořech bokst de bal weg.

65e minuut.
Özartunç probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă met een sublieme pass. Angelini rent richting de bal. Besnard onderschept slim de pass. Besnard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Inworp. Benczyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tuczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özer komt het veld opgelopen. Prešnajder met een snelle inworp. Brzeżański speelt de bal door. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard geeft een hoge lob. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzarnaKompania - VFB BIADACZ 2:1

83e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal zonder na te denken. Przywózki geeft de bal voor. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel. Ořech bokst de bal weg.

88e minuut.
Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini geeft een hoge lob. Hrubka kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzarnaKompania 38%, VFB BIADACZ 62%.
CzarnaKompania - VFB BIADACZ 2:1