Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diabły FC Uroboros Siedlce
5-2-1-2 Tactiek mad
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 68.5
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Tompson verovert de bal door een tackle van achteren. Tompson passt de bal in één keer door. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Tompson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 1:0

10e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 1:1

13e minuut.
Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Obrubański met een sublieme pass. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft de bal voor. Cãrbunaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte passt de bal met de wreef. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Boillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boillat geeft een hoge lob. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel. Lokman bokst de bal weg.

24e minuut.
García Becerra geeft een hoge lob. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuzarte moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zuzarte kan niet meer verder spelen. Pniewski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Quesada passt de bal zonder na te denken. Tylas met een sublieme pass. Soria met een sublieme pass. Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szynalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. García Becerra met de inworp. Davies geeft de bal voor. Cãrbunaru springt en kopt de bal. Lokman bokst de bal weg.

31e minuut.
García Becerra met een sublieme pass. Quesada geeft een hoge lob. Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 2:1

32e minuut.
Davies met een sublieme pass. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Pniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 2:2

33e minuut.
Tompson passt de bal zonder na te denken. McGeady rent richting de bal. McGeady geeft een hoge lob. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Przecherka geeft de bal voor. García Becerra kopt de bal weg. Tompson rent richting de bal. Tompson schiet op doel. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 3:2

36e minuut.
García Becerra speelt de bal door. Depcik is nu in balbezit. Depcik geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Lokman bokst de bal weg.

43e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada passt de bal met de wreef. Tylas speelt de bal door. Pośpiech geeft de bal voor. Tompson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davies passt de bal met de wreef. Pniewski rent richting de bal. Quesada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quesada krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Obrubański met een sublieme pass. Przecherka rent richting de bal. Pniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pniewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 51%, FC Uroboros Siedlce 49%.
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 3:2

49e minuut.
Pniewski rent richting de bal. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Lokman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 3:3

50e minuut.
Tylas passt de bal zonder na te denken. Quesada is nu in balbezit. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Tompson rent richting de bal. Tompson draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Lokman speelt de bal door. Fontora kopt de bal weg. Tompson is nu in balbezit. Tompson draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
McGeady geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Depcik de bal. Depcik passt de bal in één keer door. Davies rent richting de bal. Davies schiet op doel. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obrubański de bal. Obrubański geeft de bal voor. Pniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tompson rent richting de bal. Tompson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 4:3

78e minuut.
Fontora verovert de bal door een tackle van achteren. Fontora probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech geeft een hoge lob. Tompson springt en kopt de bal. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patalas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 5:3

86e minuut.
Szynalewski kopt de bal weg. Quesada speelt de bal door. Klungelig pakt Pośpiech de bal. Pośpiech geeft een hoge lob. Ziomkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 46%, FC Uroboros Siedlce 54%.
Czarne Diabły - FC Uroboros Siedlce 5:3