Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFB BIADACZ Wielkie Hajduki
Nowy gigigolo Tactiek eksperyment
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 14
66.1 gemiddelde waardering 65.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Pocher bokst de bal weg.

6e minuut.
Corsico passt de bal zonder na te denken. Radyszkiewicz rent richting de bal. Pakizer onderschept slim de pass. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek schiet op doel. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 0:1

13e minuut.
Jeziorański geeft de bal voor. Leloup kopt de bal weg. Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsico geeft een hoge lob. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal. Ořech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 0:2

20e minuut.
Mańk passt de bal met de wreef. Corsico rent richting de bal. Corsico geeft een lange en hoge pass. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal. Ořech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Mańk verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorański probeert naar een medespeler te passen. Leloup is nu in balbezit. Leloup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare begaat een overtreding. Ribas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özartunç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bădiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Pocher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Özartunç verovert de bal door een tackle van achteren. Özartunç passt de bal met de wreef. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 1:2

39e minuut.
Ribas rent richting de bal. Mare is nu in balbezit. Ribas onderschept slim de pass. Ribas schiet op doel. Pocher probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 46%, Wielkie Hajduki 54%.
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 1:2

53e minuut.
Valette is nu in balbezit. Valette geeft een lange en hoge pass. Ribas kopt de bal weg. Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard haalt uit met een fantastische trap. Pocher bokst de bal weg.

55e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Valette geeft de bal voor. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 2:2

57e minuut.
Wiatrowski kopt de bal weg. Corsico is nu in balbezit. Corsico probeert naar een medespeler te passen. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Özartunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özartunç passt de bal met de wreef. Besnard rent richting de bal. Besnard schiet op doel. Pocher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 3:2

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Leloup stond buitenspel. Figueroa neemt vlug de vrije trap. Bădiţă kopt de bal weg. Ribas is nu in balbezit. Ribas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Corsico is nu in balbezit. Corsico passt de bal in één keer door. Leloup rent richting de bal. Leloup schiet op doel. Ořech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 43%, Wielkie Hajduki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VFB BIADACZ - Wielkie Hajduki 3:3