Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ł O M I A N K I FC Zawodowi Amatorzy
5 3 2 B Tactiek xyz
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 73.2
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini passt de bal zonder na te denken. Sergiejew met een sublieme pass. Rubbio is nu in balbezit. Rubbio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal met de wreef. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Marcarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 0:1

23e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal in één keer door. Sberviglieri met een sublieme pass. Paganini geeft een hoge lob. Zambrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Paganini passt de bal met de wreef. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew passt de bal met de wreef. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 0:2

29e minuut.
Taisch met een sublieme pass. Lasota rent richting de bal. Lasota geeft de bal voor. Hon Wang kan de bal niet met de borst controleren. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Bucki onderschept slim de pass. Bucki geeft de bal voor. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barranco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taisch de bal. Taisch geeft een lange en hoge pass. Catuaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Stawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 1:2

36e minuut.
Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Taisch rent richting de bal. Taisch geeft een lange en hoge pass. Hon Wang kan de bal niet met de borst controleren. Hughes is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lasota kopt de bal weg. Taisch is nu in balbezit. Taisch geeft een lange en hoge pass. Catuaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Toregiani verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dutton zal de hoekschop nemen. Hon Wang krijgt zijn hoofd ertegen. Stawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 2:2

40e minuut.
Fontes met een sublieme pass. Paganini is nu in balbezit. Paganini passt de bal in één keer door. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ł O M I A N K I 57%, FC Zawodowi Amatorzy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 2:2

46e minuut.
Obrenović komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Taisch met een snelle inworp. Lasota rent richting de bal. Lasota geeft een lange en hoge pass. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 3:2

53e minuut.
Fontes onderschept slim de pass. Fontes geeft een hoge lob. Sergiejew kopt de bal weg. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew passt de bal in één keer door. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri geeft de bal voor. Rubbio krijgt zijn hoofd ertegen. Obrenović bokst de bal weg.

61e minuut.
Lasota geeft een lange en hoge pass. Taisch rent richting de bal. Taisch probeert naar een medespeler te passen. Catuaba is nu in balbezit. Catuaba draait met de bal, schiet en ... Stawski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Catuaba passt de bal zonder na te denken. Hon Wang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sberviglieri. Sberviglieri krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sałek neemt vlug de vrije trap. Taisch rent richting de bal. Taisch geeft de bal voor. Catuaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Catuaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bùi Điệp komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Paganini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Bùi Điệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Điệp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri begaat een overtreding. Hon Wang raakt geblesseerd tijdens het duel. Taisch met een snel genomen vrije trap. Catuaba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Taisch rent richting de bal. Taisch probeert naar een medespeler te passen. Hughes is nu in balbezit. Catuaba verovert de bal door een tackle van achteren. Catuaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ł O M I A N K I 54%, FC Zawodowi Amatorzy 46%.
Ł O M I A N K I - FC Zawodowi Amatorzy 3:2