Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 59999
FC Uroboros Siedlce Seattle SuperSonics
mad Tactiek 4444
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
67.5 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Raniszewski speelt de bal door. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło met een sublieme pass. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal in één keer door. Stach is nu in balbezit. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik schiet op doel. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng geeft de bal voor. Lelewik rent richting de bal. Lelewik schiet op doel. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta is nu in balbezit. Stach verovert de bal door een tackle van achteren. Stach draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Seattle SuperSonics 0:1

23e minuut.
Wyparło passt de bal met de wreef. Stach rent richting de bal. Boillat begaat een overtreding. Boillat krijgt een gele kaart. Stach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lelewik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 43%, Seattle SuperSonics 57%.
FC Uroboros Siedlce - Seattle SuperSonics 0:1

48e minuut.
Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Davies is nu in balbezit. Davies speelt de bal door. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Soneca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrubański. Obrubański krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Patalas met een sublieme pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Phúc Nguyên legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phúc Nguyên krijgt een gele kaart. Cãrbunaru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cãrbunaru neemt zijn aanloop. Raniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Patalas passt de bal zonder na te denken. Wyparło rent richting de bal. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik schiet op doel. Goussey bokst de bal weg.

65e minuut.
Łapeta heeft problemen om de bal te vangen. Stach rent richting de bal. Patalas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stach raakt geblesseerd tijdens het duel. Stach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Seattle SuperSonics 0:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Łodyga stond buitenspel. Jasiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 43%, Seattle SuperSonics 57%.
FC Uroboros Siedlce - Seattle SuperSonics 0:2