Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola Czarne Diabły
na Zbaraż Tactiek 5-2-1-2
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 70
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen brilliant


6e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. Szynalewski onderschept slim de pass. Biaduń rent richting de bal. Klungelig pakt Biaduń de bal. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Lokman bokst de bal weg.

11e minuut.
Ichinohe is nu in balbezit. Pachel probeert naar een medespeler te passen. Soria is nu in balbezit. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. Maestro is nu in balbezit. McGeady legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maestro raakt geblesseerd tijdens het duel. Maestro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt McGeady de bal. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maestro rent richting de bal. Soria rent richting de bal. Maestro onderschept slim de pass. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Czarne Diabły 1:0

30e minuut.
Pachel passt de bal in één keer door. Molka rent richting de bal. Quesada begaat een overtreding. Quesada krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech passt de bal met de wreef. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski schiet op doel. Gedeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tompson is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chauvel geeft een lange en hoge pass. Fontora geeft een lange en hoge pass. Tompson probeert de bal aan de voet te houden. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pachel geeft de bal voor. Biaduń rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ichinohe zal de hoekschop nemen. Maestro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota geeft een hoge lob. Hanacsek is nu in balbezit. Hanacsek passt de bal zonder na te denken. McGeady verovert de bal door een tackle van achteren. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maestro is nu in balbezit. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Czarne Diabły 2:0

45e minuut.
Inworp. Tylas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ichinohe met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pośpiech zal de hoekschop nemen. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 59%, Czarne Diabły 41%.
Domik Tuchola - Czarne Diabły 2:0

46e minuut.
Molka onderschept slim de pass. Molka met een sublieme pass. Ichinohe geeft de bal voor. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Lokman bokst de bal weg. Maestro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Czarne Diabły 3:0

48e minuut.
Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel geeft de bal voor. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń draait met de bal, schiet en ... Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Biaduń de bal. Biaduń draait met de bal, schiet en ... Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ichinohe zal de hoekschop nemen. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal in één keer door. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora geeft de bal voor. Ziomkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tompson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Juzala neemt vlug de vrije trap. Hanacsek kopt de bal weg. McGeady heeft problemen om de bal te vangen. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanacsek zal de hoekschop nemen. Biaduń kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lokman bokst de bal weg.

63e minuut.
Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Tompson rent richting de bal. Tompson geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski springt en kopt de bal. Gedeon bokst de bal weg.

66e minuut.
Soria met een sublieme pass. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas passt de bal zonder na te denken. Tompson rent richting de bal. Tompson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pachel kopt de bal weg. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora begaat een overtreding. Fontora krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Biaduń kopt de bal weg. Tylas is nu in balbezit. Tylas geeft de bal voor. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski schiet op doel. Gedeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Biaduń kopt de bal weg. Pachel met een sublieme pass. Soria met een sublieme pass. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ... Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tompson kopt de bal weg. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ... Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fontora kopt de bal weg. Pachel kan de bal niet met de borst controleren. Tylas is nu in balbezit. Tylas geeft een hoge lob. Tompson krijgt zijn hoofd ertegen. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pachel onderschept slim de pass. Pachel geeft een lange en hoge pass. Soria rent richting de bal. Maestro onderschept slim de pass. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Czarne Diabły 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 61%, Czarne Diabły 39%.
Domik Tuchola - Czarne Diabły 4:0