Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Wrocław VFB BIADACZ
Higher TOP1 Tactiek Nowy gigigolo
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
68.8 gemiddelde waardering 66.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç is nu in balbezit. Özartunç passt de bal zonder na te denken. Besnard rent richting de bal. Besnard haalt uit met een fantastische trap. Bercianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sánchez Montoya speelt de bal door. Doradca rent richting de bal. Priceputu is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Valette passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Özartunç de bal. Sánchez Montoya begaat een overtreding. Sánchez Montoya krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya passt de bal in één keer door. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özartunç met de inworp. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel. Dembski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rubio geeft de bal voor. Radyszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayburt de bal. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ... Bercianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - VFB BIADACZ 0:1

45e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio geeft de bal voor. Inworp. Vošický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacasa geeft een lange en hoge pass. Ořech bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 60%, VFB BIADACZ 40%.
Piast Wrocław - VFB BIADACZ 0:1

47e minuut.
Bayburt probeert naar een medespeler te passen. Vošický rent richting de bal. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa verovert de bal door een tackle van achteren. Lacasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doradca rent richting de bal. Priceputu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Doradca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Doradca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Özartunç rent richting de bal. Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard passt de bal zonder na te denken. Ribas rent richting de bal. Ribas schiet op doel. Bercianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Valette rent richting de bal. Valette passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Radyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger geeft de bal voor. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Özartunç probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Montoya geeft een hoge lob. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel. Ořech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Wrocław - VFB BIADACZ 1:1

80e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Besnard is nu in balbezit. Huttinger begaat een overtreding. Besnard raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Özartunç neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Sánchez Montoya onderschept slim de pass. Sánchez Montoya geeft een hoge lob. Lacasa is nu in balbezit. Lacasa draait met de bal, schiet en ... Ořech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bayburt rent richting de bal. Bayburt geeft de bal voor. Lacasa is nu in balbezit. Lacasa schiet op doel. Ořech probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Ořech probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Montoya kopt de bal weg. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa verovert de bal door een tackle van achteren. Lacasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - VFB BIADACZ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 57%, VFB BIADACZ 43%.
Piast Wrocław - VFB BIADACZ 2:1