Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Hajduki CzarnaKompania
eksperyment Tactiek 44vLe
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 68.8
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Prešnajder controleert de bal met de borst. González probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański geeft een hoge lob. González maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kelleci rent richting de bal. Filipski onderschept slim de pass. Jeziorański is nu in balbezit. Jeziorański geeft een lange en hoge pass. Doru maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarmolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Filipski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzeżański speelt de bal door. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel. Pocher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Bogdan rent richting de bal. Filipski onderschept slim de pass. Filipski passt de bal in één keer door. Hrubka rent richting de bal. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft de bal voor. Hrubka springt en kopt de bal. Pocher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Leloup kopt de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azpurua krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziorański met de inworp. Kelleci kan de bal niet met de borst controleren. Kelleci geeft een lange en hoge pass. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
González is nu in balbezit. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Fubá geeft de bal voor. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski geeft een hoge lob. Hrubka springt en kopt de bal. Pocher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Przywózki met een sublieme pass. Bogdan is nu in balbezit. Hrubka onderschept slim de pass. Hrubka schiet op doel. Pocher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - CzarnaKompania 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 57%, CzarnaKompania 43%.
Wielkie Hajduki - CzarnaKompania 0:1

50e minuut.
Prešnajder geeft een lange en hoge pass. Daar is Fubá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrubka onderschept slim de pass. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Pocher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - CzarnaKompania 0:2

51e minuut.
Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Pocher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Özer geeft de bal voor. Hrubka kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Pocher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Benczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 62%, CzarnaKompania 38%.
Wielkie Hajduki - CzarnaKompania 0:2