Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Aigel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26555
Aigel Ł O M I A N K I
442of Tactiek 5 3 2 B
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
68.2 gemiddelde waardering 73.9
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Daar is Otten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Antoniak geeft de bal voor. Arteaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart. Aliancki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kielhorn komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dutton passt de bal met de wreef. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela maakt een afschuwelijke overtreding. Vilela krijgt een gele kaart. Hon Wang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taisch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Taisch rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taisch neemt de hoekschop. Catuaba springt en kopt de bal. Vessia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Ł O M I A N K I 0:1

23e minuut.
Kielhorn passt de bal met de wreef. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota passt de bal in één keer door. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dutton speelt de bal door. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang passt de bal met de wreef. Catuaba is nu in balbezit. Catuaba haalt uit met een fantastische trap. Vessia bokst de bal weg.

40e minuut.
Taisch speelt de bal door. Catuaba met een sublieme pass. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... Vessia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Ł O M I A N K I 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 62%, Ł O M I A N K I 38%.
Aigel - Ł O M I A N K I 0:2

46e minuut.
Yuspashyan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Hon Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilela is nu in balbezit. Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang schiet op doel. Vessia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lasota geeft de bal voor. Catuaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Vilela rent richting de bal. Vilela speelt de bal door. Otten is nu in balbezit. Otten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. Herrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hon Wang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taisch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Catuaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Catuaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dutton passt de bal in één keer door. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch passt de bal in één keer door. Daar is Catuaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catuaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Otten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pineda de bal. Met opzet legt Dutton zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dutton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dutton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pineda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marcarini komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fracassi is nu in balbezit. Fracassi speelt de bal door. Kielhorn is nu in balbezit. Kielhorn schiet op doel. Marcarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Ł O M I A N K I 1:2

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Catuaba de bal onder controle te krijgen. Kielhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kielhorn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kielhorn kan niet meer verder spelen. Krysiński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Otten probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fracassi passt de bal zonder na te denken. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński geeft een lange en hoge pass. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lasota probeert naar een medespeler te passen. Otten is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hon Wang. Otten wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 49%, Ł O M I A N K I 51%.
Aigel - Ł O M I A N K I 1:2