Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Hajduki Domik Tuchola
eksperyment Tactiek na Zbaraż
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
11 Buitenspel 1
69.1 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsico geeft de bal voor. Klungelig pakt Chauvel de bal. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gedeon niet meer kan verder spelen. Zielonka komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Toderaşca kopt de bal weg. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Biaduń naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Jeziorański speelt de bal door. Kelleci rent richting de bal. Kelleci speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pachel passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanacsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pakizer. Pakizer krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fubá kopt de bal weg. Kelleci is nu in balbezit. Toderaşca begaat een overtreding. Toderaşca krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Corsico is nu in balbezit. Corsico met een sublieme pass. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft een hoge lob. Doru springt en kopt de bal. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Corsico probeert naar een medespeler te passen. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft de bal voor. Leloup krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Domik Tuchola 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 62%, Domik Tuchola 38%.
Wielkie Hajduki - Domik Tuchola 1:0

60e minuut.
Ichinohe geeft de bal voor. Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hanacsek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Pakizer speelt de bal door. Corsico is nu in balbezit. Corsico passt de bal met de wreef. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup schiet op doel. Zielonka bokst de bal weg. Klungelig pakt Ichinohe de bal. Chauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Domik Tuchola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 34%, Domik Tuchola 66%.
Wielkie Hajduki - Domik Tuchola 2:0