Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Wrocław FC Uroboros Siedlce
Higher TOP1 Tactiek mad
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
68.7 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Inworp. Momirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Montoya geeft een lange en hoge pass. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Figares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figares raakt geblesseerd tijdens het duel. Figares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Pakizer begaat een overtreding. Konarzewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obrubański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cãrbunaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vale onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 0:1

21e minuut.
García Becerra kan de bal niet met de borst controleren. Aguilera is nu in balbezit. Momirović rent richting de bal. Momirović geeft een hoge lob. Lacasa krijgt zijn hoofd ertegen. Goussey bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Dembski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cãrbunaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrubański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cãrbunaru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski met een sublieme pass. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 0:2

43e minuut.
Patalas rent richting de bal. Momirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patalas raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrubański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cãrbunaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 54%, FC Uroboros Siedlce 46%.
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 0:3

46e minuut.
Konarzewski speelt de bal door. Patalas is nu in balbezit. Patalas geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Syroka passt de bal zonder na te denken. Bayburt heeft problemen om de bal te vangen. Bayburt passt de bal zonder na te denken. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa schiet op doel. Goussey bokst de bal weg. Obrubański kopt de bal weg. Cãrbunaru rent richting de bal. Met opzet legt Sánchez Montoya zijn tegenspeler op de grond. Sánchez Montoya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka geeft een lange en hoge pass. Lacasa rent richting de bal. Lacasa draait met de bal, schiet en ... Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 1:3

63e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 1:4

77e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft een hoge lob. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa draait met de bal, schiet en ... Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 59%, FC Uroboros Siedlce 41%.
Piast Wrocław - FC Uroboros Siedlce 2:4