Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seattle SuperSonics Aigel
4444 Tactiek 451of
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 67.4
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Artisti geeft de bal voor. Antoniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński schiet op doel. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Osiński rent richting de bal. Andrzejak probeert naar een medespeler te passen. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Taffarel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - Aigel 1:0

18e minuut.
Andrzejak passt de bal in één keer door. Ožegović is nu in balbezit. Ožegović passt de bal in één keer door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vilela passt de bal met de wreef. Fracassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soneca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soneca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fracassi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Andrzejak passt de bal zonder na te denken. Artisti speelt de bal door. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ... Taffarel bokst de bal weg.

28e minuut.
Artisti onderschept slim de pass. Artisti speelt de bal door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Taffarel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - Aigel 2:0

36e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti geeft de bal voor. Osiński kopt de bal weg. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Staszewski de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Szarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Herrera met de inworp. Antoniak geeft een hoge lob. Buljubašić heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Szarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Buljubašić verovert de bal door een tackle van achteren. Buljubašić speelt de bal door. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vilela speelt de bal door. Buljubašić heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Szarniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - Aigel 2:1

43e minuut.
Pryliński onderschept slim de pass. Ožegović verovert de bal door een tackle van achteren. Ožegović passt de bal zonder na te denken. Osiński is nu in balbezit. Osiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 48%, Aigel 52%.
Seattle SuperSonics - Aigel 2:1

48e minuut.
Carini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak onderschept slim de pass. Antoniak passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Artisti probeert naar een medespeler te passen. Andrzejak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viktorin. Viktorin krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buljubašić de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Viktorin onderschept slim de pass. Viktorin geeft een hoge lob. Buljubašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda draait met de bal, schiet en ... Szarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carini rent richting de bal. Carini geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Herrera zal de hoekschop nemen. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen. Szarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Carini speelt de bal door. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng geeft een hoge lob. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buljubašić kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Artisti met de inworp. Andrzejak met een sublieme pass. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - Aigel 3:1

86e minuut.
Fracassi rent richting de bal. Fracassi passt de bal met de wreef. Buljubašić rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Szarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Trọng Dũng geeft een lange en hoge pass. Osiński rent richting de bal. Pryliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pejas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - Aigel 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 53%, Aigel 47%.
Seattle SuperSonics - Aigel 4:1