Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Titans 2012 Wściekłe Pięści Węża
32-2-3 1awide Tactiek tajpan
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 73.6
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdat passt de bal in één keer door. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft de bal voor. Perälampi krijgt zijn hoofd ertegen. Ciołek bokst de bal weg.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ciołek niet meer kan verder spelen. Arkın komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Konkol met een sublieme pass. Flaga kan de bal niet met de borst controleren. Flaga passt de bal zonder na te denken. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Huckerby speelt de bal door. Perälampi is nu in balbezit. Agazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perälampi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perälampi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 0:1

23e minuut.
Kasperczak verovert de bal door een tackle van achteren. Feio is nu in balbezit. Feio passt de bal met de wreef. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Domján de bal. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domján. Domján krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. Flaga geeft een hoge lob. Perälampi kopt de bal weg. Wojdat kan de bal niet met de borst controleren. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak passt de bal met de wreef. Perälampi rent richting de bal. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Arkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 1:2

43e minuut.
Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Czyrak is nu in balbezit. Agazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Agazzi krijgt een gele kaart. Czyrak raakt geblesseerd tijdens het duel. Huckerby met een snel genomen vrije trap. Perälampi krijgt zijn hoofd ertegen. Arkın bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 53%, Wściekłe Pięści Węża 47%.
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 1:2

46e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol geeft een hoge lob. Feio is nu in balbezit. Feio geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Inworp. Dixon met een snelle inworp. Feio is nu in balbezit. Feio geeft de bal voor. Fitriansyah krijgt zijn hoofd ertegen. Grubczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak geeft de bal voor. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Arkın bokst de bal weg.

54e minuut.
Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Rynkiewicz onderschept slim de pass. Rynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Perälampi rent richting de bal. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Flaga passt de bal met de wreef. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agazzi. Agazzi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Domján kopt de bal weg. Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak geeft de bal voor. Perälampi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viertal met de inworp. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Arkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 1:3

66e minuut.
Flaga speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Domján is nu in balbezit. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdat schiet op doel. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyrak zal de hoekschop nemen. Perälampi krijgt zijn hoofd ertegen. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Huckerby met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viertal met een snelle inworp. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi schiet op doel. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Toàn geeft een hoge lob. Inworp. Flaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kasperczak passt de bal zonder na te denken. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Flaga heeft problemen om de bal te vangen. Flaga met een sublieme pass. Perälampi rent richting de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski geeft de bal voor. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 66%, Wściekłe Pięści Węża 34%.
The Titans 2012 - Wściekłe Pięści Węża 1:3