Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnicze Towarzystwo T.S. MATACZKI
Alleess Tactiek zmiana
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
68.5 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


13e minuut.
Konowalski is nu in balbezit. Konowalski passt de bal in één keer door. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina geeft een lange en hoge pass. Muzaka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiśnicki geeft de bal voor. Germán kopt de bal weg. Chía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roczyński rent richting de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Pérez-Villamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Forster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazić. Mazić krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Konowalski passt de bal in één keer door. Kina heeft problemen om de bal te vangen. Kina geeft een hoge lob. Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 52%, T.S. MATACZKI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robotnicze Towarzystwo - T.S. MATACZKI 0:0

51e minuut.
Louwette rent richting de bal. Louwette passt de bal zonder na te denken. Daar is Mazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić geeft de bal voor. Rustichello maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mazić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louwette rent richting de bal. Louwette passt de bal met de wreef. Mazić geeft de bal voor. Rustichello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Popecki kopt de bal weg. Chía heeft problemen om de bal te vangen. Germán verovert de bal door een tackle van achteren. Germán draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - T.S. MATACZKI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 38%, T.S. MATACZKI 62%.
Robotnicze Towarzystwo - T.S. MATACZKI 0:1