Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Huricane Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34356
Huricane Pingwiny Łódź
xyz Tactiek pingwin433_2
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 70.8
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


15e minuut.
Klungelig pakt Filipczak de bal. Filipczak speelt de bal door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański schiet op doel. Palczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:1

21e minuut.
Vieira rent richting de bal. Trąbek onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Krupiński ... Strafschop! Trąbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trąbek neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podkański rent richting de bal. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Palczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:2

33e minuut.
Targoś is nu in balbezit. Targoś passt de bal met de wreef. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański schiet op doel. Palczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:3

35e minuut.
Beksa onderschept slim de pass. Beksa passt de bal met de wreef. Targoś met een sublieme pass. Filipczak rent richting de bal. Filipczak geeft een lange en hoge pass. Palczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:4

37e minuut.
Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś geeft een hoge lob. Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Filipczak is nu in balbezit. Filipczak geeft de bal voor. Palczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Beksa rent richting de bal. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Podkański rent richting de bal. Podkański schiet op doel. Palczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:5

41e minuut.
Fedoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Fedoruk met een sublieme pass. Mavioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. Dróżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak passt de bal zonder na te denken. Trąbek rent richting de bal. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Palczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 60%, Pingwiny Łódź 40%.
Huricane - Pingwiny Łódź 0:6

46e minuut.
Targoś passt de bal met de wreef. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak passt de bal zonder na te denken. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Filipczak passt de bal zonder na te denken. Beksa geeft een lange en hoge pass. Podkański is nu in balbezit. Podkański draait met de bal, schiet en ... Palczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:7

55e minuut.
Groszek is nu in balbezit. Groszek met een sublieme pass. Krupiński rent richting de bal. Podkański onderschept slim de pass. Podkański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:8

61e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa speelt de bal door. Podkański rent richting de bal. Podkański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:9

62e minuut.
Usin passt de bal met de wreef. Bossaert rent richting de bal. Bossaert passt de bal zonder na te denken. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż haalt uit met een fantastische trap. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Riffo de bal onder controle te krijgen. Podkański rent richting de bal. Krupiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podkański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trąbek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Targoś speelt de bal door. Filipczak rent richting de bal. Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Trąbek rent richting de bal. Trąbek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Targoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipczak is nu in balbezit. Filipczak geeft een hoge lob. Podkański maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Pingwiny Łódź 0:10

85e minuut.
Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavioğlu begaat een overtreding. Podkański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balam met een snel genomen vrije trap. Filipczak kopt de bal weg. Daar is Maliňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trąbek rent richting de bal. Trąbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 68%, Pingwiny Łódź 32%.
Huricane - Pingwiny Łódź 0:10