Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: CALISHFORNIA
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 47999
KKS Kalisz Legia Warszawa
532v1111 Tactiek krycha
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 66.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Arca Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arca Vázquez met een sublieme pass. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Camaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Liszka probeert naar een medespeler te passen. Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella geeft een hoge lob. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gelety kan de bal niet met de borst controleren. Saarijoki rent richting de bal. Gelety tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saarijoki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal met de wreef. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Camaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Legia Warszawa 0:1

32e minuut.
Arca Vázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Pezinho is nu in balbezit. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel. Camaño bokst de bal weg.

40e minuut.
Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki geeft een hoge lob. Piţurcă met een sublieme pass. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Olarra rent richting de bal. Olarra geeft de bal voor. Liszka speelt de bal door. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 69%, Legia Warszawa 31%.
KKS Kalisz - Legia Warszawa 0:1

46e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki rent richting de bal. Giżycki passt de bal in één keer door. Pezinho is nu in balbezit. Pezinho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Macchia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pezinho speelt de bal door. Ozzella rent richting de bal. Olarra maakt een afschuwelijke overtreding. Olarra krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Caicedo met een sublieme pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Camaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Legia Warszawa 0:2

63e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Arca Vázquez met een sublieme pass. Ozzella rent richting de bal. Ozzella geeft een hoge lob. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Camaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Piţurcă heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal in één keer door. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Arca Vázquez met een sublieme pass. Olarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Giżycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Legia Warszawa 0:3

83e minuut.
Piţurcă onderschept slim de pass. Piţurcă speelt de bal door. Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Camaño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 66%, Legia Warszawa 34%.
KKS Kalisz - Legia Warszawa 0:3