Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe Pięści Węża FC Chełmek
tajpan Tactiek ultimate safe
53% Balbezit 47%
7% Spel op eigen helft 93%
78 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 19.6
uitstekend Schieten hopeloos
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat met een sublieme pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 1:0

3e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een hoge lob. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 2:0

5e minuut.
Mitka met een snelle inworp. Rabiński speelt de bal door. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Mielniczek kopt de bal weg. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg. Rabiński met een sublieme pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Daar is Mitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Mielniczek kopt de bal weg. Mitka probeert de bal met de borst te controleren. Mitka passt de bal in één keer door. Sulicki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 3:0

13e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 4:0

14e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Mielniczek onderschept slim de pass. Wojtyła onderschept slim de pass. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny bokst de bal weg. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 5:0

16e minuut.
Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek kopt de bal weg. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 6:0

19e minuut.
Klungelig pakt Rabiński de bal. Rabiński speelt de bal door. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 7:0

20e minuut.
Wojdat geeft een hoge lob. Zarzeczny met een sublieme pass. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Mitka is nu in balbezit. Mitka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Mielniczek kopt de bal weg. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 8:0

25e minuut.
Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek speelt de bal door. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 9:0

28e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitka zal de hoekschop nemen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 10:0

29e minuut.
Daar is Rabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 11:0

31e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 12:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitka met een snelle inworp. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 13:0

33e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński onderschept slim de pass. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 14:0

35e minuut.
Mitka is nu in balbezit. Mitka speelt de bal door. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 15:0

36e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Rabiński onderschept slim de pass. Rabiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 16:0

37e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarzeczny met een snelle inworp. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 17:0

39e minuut.
Mitka is nu in balbezit. Mitka met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarzeczny trapt de bal weg. Kramski is nu in balbezit. Kramski schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Daar is Mitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitka passt de bal met de wreef. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Mielniczek kopt de bal weg. Wojdat controleert de bal met de borst. Wojdat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Zarzeczny met een snelle inworp. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Pięści Węża 9%, FC Chełmek 91%.
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 18:0

46e minuut.
Jabłczyński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg. Rabiński kopt de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 19:0

48e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik passt de bal met de wreef. Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 20:0

50e minuut.
Mielniczek passt de bal in één keer door. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 21:0

51e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft de bal voor. Wierszewski rent richting de bal. Rabiński probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Mielniczek kopt de bal weg. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 22:0

54e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Rabiński kopt de bal weg. Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski met een sublieme pass. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Mielniczek kopt de bal weg. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 23:0

56e minuut.
Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny geeft een hoge lob. Jabłczyński kopt de bal weg. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 24:0

57e minuut.
Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel. Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 25:0

59e minuut.
Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny met een sublieme pass. Mielniczek kopt de bal weg. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Rabiński kopt de bal weg. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 26:0

61e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wierszewski neemt de hoekschop. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 27:0

63e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 28:0

65e minuut.
Klungelig pakt Mielniczek de bal. Rabiński rent richting de bal. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 29:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitka met de inworp. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 30:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Mitka kopt de bal weg. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 31:0

71e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een hoge lob. Rabiński kopt de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Kramski met een sublieme pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 32:0

73e minuut.
Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft een hoge lob. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 33:0

74e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft de bal voor. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 34:0

77e minuut.
Daar is Mitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 35:0

78e minuut.
Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Mitka passt de bal in één keer door. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 36:0

81e minuut.
Wierszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Okrzesik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 37:0

81e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Rabiński met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Daar is Rabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Rabiński kopt de bal weg. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Herezjatyk geeft een lange en hoge pass. Chmiel controleert de bal met de borst. Chmiel passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 38:0

89e minuut.
Inworp. Wierszewski met de inworp. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 39:0

90e minuut.
Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Pięści Węża 6%, FC Chełmek 94%.
Wściekłe Pięści Węża - FC Chełmek 39:0