Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S. MATACZKI *** Wkra Bielawy ***
obr att Tactiek ofensywa
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
68.8 gemiddelde waardering 73.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen incredible
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
McNelis rent richting de bal. McNelis geeft de bal voor. Germán rent richting de bal. Germán draait met de bal, schiet en ... Ponting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S. MATACZKI - *** Wkra Bielawy *** 1:0

12e minuut.
Chellouche geeft een lange en hoge pass. Toldi kopt de bal weg. Caterincă geeft een hoge lob. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Caterincă passt de bal in één keer door. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco passt de bal zonder na te denken. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een lange en hoge pass. Alimonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.S. MATACZKI - *** Wkra Bielawy *** 1:1

32e minuut.
McNelis passt de bal zonder na te denken. Roczyński is nu in balbezit. Núñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Núñez krijgt een gele kaart. Roczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiśnicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ponting speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Met opzet legt Chellouche zijn tegenspeler op de grond. Chellouche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S. MATACZKI 62%, *** Wkra Bielawy *** 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.S. MATACZKI - *** Wkra Bielawy *** 1:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Puzović de bal onder controle te krijgen. Szamborski is nu in balbezit. Chellouche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chellouche krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
McNelis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis passt de bal met de wreef. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S. MATACZKI - *** Wkra Bielawy *** 2:1

75e minuut.
Gacula rent richting de bal. Zaričňak verovert de bal door een tackle van achteren. Zaričňak geeft een hoge lob. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Babulewicz passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Cieczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieczko krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Puzović rent richting de bal. Puzović speelt de bal door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula geeft de bal voor. Germán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S. MATACZKI 53%, *** Wkra Bielawy *** 47%.
T.S. MATACZKI - *** Wkra Bielawy *** 2:1