Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa Pingwiny Łódź
krycha Tactiek pingwin433
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
66.6 gemiddelde waardering 69.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Arca Vázquez met een sublieme pass. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec met een sublieme pass. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Piwowar bokst de bal weg.

14e minuut.
Balam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Groszek controleert de bal met de borst. Groszek speelt de bal door. Piţurcă is nu in balbezit. Podkański verovert de bal door een tackle van achteren. Podkański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Pingwiny Łódź 0:1

25e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Pezinho met een sublieme pass. Ozzella rent richting de bal. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Stokowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Liszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogaerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filipczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podkański maakt een snoekduik en kopt de bal. Brito Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Arca Vázquez rent richting de bal. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki passt de bal zonder na te denken. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. Piwowar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bogaerts kopt de bal weg. Daar is Majster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Politankiewicz rent richting de bal. Majster verovert de bal door een tackle van achteren. Majster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 49%, Pingwiny Łódź 51%.
Legia Warszawa - Pingwiny Łódź 0:1

53e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Giżycki passt de bal met de wreef. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Warszawa - Pingwiny Łódź 1:1

59e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arca Vázquez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Arca Vázquez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arca Vázquez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Bogaerts kopt de bal weg. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Filipczak is nu in balbezit. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech met een sublieme pass. Majster rent richting de bal. Majster draait met de bal, schiet en ... Brito Nunes bokst de bal weg.

66e minuut.
Stokowiec passt de bal zonder na te denken. Ozzella heeft problemen om de bal te vangen. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Giżycki passt de bal in één keer door. Ozzella rent richting de bal. Ozzella speelt de bal door. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Piwowar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pezinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ozzella de bal. Ozzella geeft de bal voor. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwowar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Majster rent richting de bal. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majster. Majster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 38%, Pingwiny Łódź 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Warszawa - Pingwiny Łódź 1:1