Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: CALISHFORNIA
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 29399
KKS Kalisz Huricane
532v1111 Tactiek xyz
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavioğlu met een sublieme pass. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Saarijoki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca speelt de bal door. Saarijoki rent richting de bal. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Nafziger bokst de bal weg.

13e minuut.
Saarijoki met een sublieme pass. Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Bućko geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira passt de bal met de wreef. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie geeft een lange en hoge pass. Péssimo springt en kopt de bal. Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mavioğlu speelt de bal door. Péssimo rent richting de bal. Péssimo geeft een lange en hoge pass. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft de bal voor. Camaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Fonseca passt de bal zonder na te denken. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Wielgus kan de bal niet met de borst controleren. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Nafziger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski geeft de bal voor. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Nafziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Huricane 1:0

44e minuut.
Krupiński onderschept slim de pass. Fonseca probeert de bal met de borst te controleren. Fonseca met een sublieme pass. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki schiet op doel. Nafziger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 46%, Huricane 54%.
KKS Kalisz - Huricane 1:0

48e minuut.
Huys probeert naar een medespeler te passen. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Kalisz - Huricane 1:1

52e minuut.
Bağ passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca speelt de bal door. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bućko is nu in balbezit. Huys verovert de bal door een tackle van achteren. Huys speelt de bal door. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zambrowski geeft een hoge lob. Saarijoki kopt de bal weg. Krupiński speelt de bal door. Fonseca geeft de bal voor. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Nafziger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Huricane 2:1

62e minuut.
Huys passt de bal zonder na te denken. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gillespie de bal. Gillespie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Vizcaíno komt het veld opgelopen. Bilbija komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft een hoge lob. Iturbe kopt de bal weg. Gillespie rent richting de bal. Gillespie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zambrowski geeft de bal voor. Saarijoki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karolek. Karolek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mavioğlu met een sublieme pass. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe draait met de bal, schiet en ... Camaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Kalisz - Huricane 2:2

81e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Bućko onderschept slim de pass. Bućko geeft een hoge lob. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Huricane 3:2

87e minuut.
Riffo passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca met een sublieme pass. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 50%, Huricane 50%.
KKS Kalisz - Huricane 3:2